ČAROVNIJA V ODNOSIH

19.02.2018 10:00

Čarovnija je v vsaki celici vašega življenja! Ne verjamete-pridružite se nam!

V odnosu je tako s samim sabo kot tudi z drugimi vredno imeti lahkotnost in svobodo. Na delavnici, ki jo bo vodil Stane Perkič, boste spoznavali, kako imeti več lahkotnosti v komunikaciji z drugimi in s sabo in kako izbrati drugačno delovanje v odnosih, kar se kaže na vseh ostalih področjih vašega življenja. Kako se preprosto hecati!
Čarovnija je v vsaki celici vašega življenja; če bi se te čarovnije zavedali, bi z njo lahko čarali in spreminjali vse v svojem življenju, na in v telesu. Bi bili voljni odkleniti in spet dostopati do neskončnih možnostih? Vabljeni na delavnico, kjer boste to z lahkoto dosegali, na zelo preprost način, zato je lahko ključ in ključavnica, dostop do več radosti, veselja in prejemanja v odnosih. Stane Perkič s svojim delom in raziskovanjem spreminja življenja in doprinaša vsem, ki so voljni imeti več od življenja.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.