ČAROVNIJA V ODNOSIH

19.02.2018 10:00

Čarovnija je v vsaki celici vašega življenja! Ne verjamete-pridružite se nam!

V odnosu je tako s samim sabo kot tudi z drugimi vredno imeti lahkotnost in svobodo. Na delavnici, ki jo bo vodil Stane Perkič, boste spoznavali, kako imeti več lahkotnosti v komunikaciji z drugimi in s sabo in kako izbrati drugačno delovanje v odnosih, kar se kaže na vseh ostalih področjih vašega življenja. Kako se preprosto hecati!
Čarovnija je v vsaki celici vašega življenja; če bi se te čarovnije zavedali, bi z njo lahko čarali in spreminjali vse v svojem življenju, na in v telesu. Bi bili voljni odkleniti in spet dostopati do neskončnih možnostih? Vabljeni na delavnico, kjer boste to z lahkoto dosegali, na zelo preprost način, zato je lahko ključ in ključavnica, dostop do več radosti, veselja in prejemanja v odnosih. Stane Perkič s svojim delom in raziskovanjem spreminja življenja in doprinaša vsem, ki so voljni imeti več od življenja.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih