PREPOZNAVANJE, REGULACIJA ČUSTEV IN PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI

23.04.2018 15:30

Pridružite se nam na delavnici o najglobjem delu nas samih, naših čustvih, ki pogosto usmerjajo naša vsakodnevan ravnanja. Vas zanima zakaj?

Čustva so del naše narave. So nekaj, kar nas dela čuteče in človeške, da nismo brezčutni, hkrati pa so čustva pogosto neudobna stanja našega telesa in bi se jim radi izognili. Ni prijetno čutiti krivde ali sramu, čutiti stisko ali strah. Soočanje in prepoznavanje čustev nam omogoča, da stopimo z njimi v odnos, jih ubesedimo, poimenujemo. Končno postanejo čustva del našega barvitega doživljanja, ki nam dela življenje na čustveni ravni bogato in polno.

Čustva nam lahko služijo kot kompas v odnosih in da sami vemo, kje smo s sabo. Predava dr. Janez Sečnik iz Študijsko raziskovalnega centra za družino.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

Povezane novice

17.12.2018 18:00

Vas zanima kako delujejo možgani mladostnikov in kako spremembe mladostniki doživljajo v vsakodnevnem življenju, v šoli, družini, med sovrstniki...prijavite se!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih