NAJVIŠJI VRHOVI CELIN

17.01.2019 17:00

Viki Grošelj je Slovenec z največ preplezanimi osemtisočaki in prvi Slovenec, ki se je povzpel na vse najvišje vrhove kontinentov. Pleza od leta 1967, od takrat je tudi član alpinističnega odseka Ljubljana Matica. Za svojo ljubezen do alpinizma je okrivil kar bližnjo Šmarno goro.

Vabljeni, da se nam pridružite in preko predstavitve knjige doživite kanček tistega, kar je izkusil Viki Grošelj: Preplezati najvišje vrhove vseh sedmih celin našega sveta. Barvitost, in razkošnost razlik med celinami, pokrajinami, celinami … je lahko kakšen gorniški izziv še bolj zanimiv?

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

06.02.2019 17:00
PREDSTAVITEV NOVE KNJIGE MOJCE VOZEL

V tiskarni je nova knjiga Domači med kot hrana in zdravilo, izpod rok Mojce Vozel, raziskovalke multikulturnih vzorcev prehranjevanja in zdravja. Znanje črpa  iz starih in novih virov, od antropologov, nutricionistov, zdravnikov, popotnikov, menihov in drugih, ki so odkrili in še odkrivajo delce velike prehranske sestavljanke. (www.prvinskahrana.si)

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih