SOČUTJE? ZAKAJ IN KAKO?

16.05.2019 16:00

Večina nas že ima določene predstave o temu kaj sočutje je in kdaj pride v poštev znotraj naših interakcij z drugimi te pa se med sabo pogosto razlikujejo od posameznika do posameznika ter glede na vrsto interakcije. Kaj pa, če je priložnost za sočutje vedno prisotna in je njen primaren namen izboljšanje počutja nas samih? Na delavnici bomo spoznali definicije sočutja, uvidevnosti, zmožnosti vživljanja v druge (empatije) in pozitivne naklonjenosti (simpatije), ter se vprašali zakaj vse to potrebujemo in kako lahko gojimo takšno držo skozi naš vsakdan.   

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

29.05.2019 11:00

Z najbližjimi je najtežje komunicirat, še posebej ko se o nečem ne strinjamo. Hitro zapademo v vzorce komunikacije, ki smo se jih naučili v zgodnjem otroštvu, ki pogosto niso najbolj učinkoviti v odraslem življenju.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih