Javni poziv

JAVNI POZIV ZA IZBOR

IZVAJALCEV V OKVIRU OPERACIJE PRIDOBIVANJE TEMELJNIH IN POKLICNIH KOMPETENC OD 2018 DO 2022, PROJEKTA «KORAK – KOMPETENCE ZA RAZVOJ KARIERE»

 

 

Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana

Linhartova c. 13

1000 Ljubljana

 

Direktor

 

Številka: 110-1/2019-1

Datum: 9. 1. 2019

 

 1. Za obdobje od 1.1.2019 do 30.6.2019 objavljamo javni poziv za izbor izvajalcev v okviru operacije Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022 oziroma projekta «KORAK – Kompetence za razvoj kariere».

Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega  sklada. Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10. 1. Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja: 10. 1. 1. Izboljšanje kompetenc manj vključenih v vseživljenjsko učenje

 

Z izbranimi kandidati bomo sklenili avtorske ali podjemne pogodbe, ali bomo sodelovali preko pogodbe o sodelovanju za obdobje od 1.1.2019 do 30.6.2019. Vrednost pedagoške ure je ovrednotena z 20,00 EUR bruto. Pričetek opravljanja dela je po dogovoru.

 

 1. Povprašujemo po profilih za izvajanje naslednjih programov:
 • Sporazumevanje v slovenskem jeziku,
 • Sporazumevanje v (različnih) tujih jezikih,
 • "Pridobivanje in zviševanje ravni pismenosti, temeljnih zmožnosti in izboljšanje splošne izobraženosti" z namenom pridobitve matematičnih kompetenc ter osnovnih kompetenc v znanosti in tehnologiji, kompetence finančne pismenosti in učenje učenja, socialne in državljanske kompetence, kompetence samoiniciativnost in podjetnost, kompetence odnosa in odgovornost do dela, upravljanja s časom ipd., kompetence kulturne zavesti in izražanja, kompetence medgeneracijskega učenja in sodelovanja, kompetence trajnostnega razvoja in zelenega gospodarstva, kompetence zdravega življenjskega sloga ipd.
 • Programov za pridobivanje digitalnih kompetenc (WORD, EXCEL, POWER POINT, uporaba računalniške in digitalne tehnologije za potrebe poklicnega dela in vsakdanjega življenja),
 • Programov priprav na preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij, 
 • Programov priprav na opravljanje izpitov iz slovenskega  jezika po javnoveljavnem programu Slovenščina kot drugi in tuji jezik na osnovni ravni,
 • Programov za uporabo načel HACCP sistema,
 • Programov priprav na izpite iz tujih jezikov,
 • Programov priprav na strokovni izpit iz znanja upravnega postopka pri Ministrstvu za javno upravo. 

 

 1. Kandidati morajo za sklenitev pogodbe izpolnjevati splošne zakonske pogoje v skladu z Zakonom o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja - ZOFVI (Ur. l. RS, št. 16/07, 57/12-ZPCP-2D), z Zakonom o izobraževanjem odraslih (ZIO-1, Ur. l. RS, št.6/18) in z Zakonom o delovnih razmerjih. V skladu s 6. točko Javnega razpisa za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 morajo imeti izvajalci najmanj eno (1) leto delovnih izkušenj pri izvajanju izobraževalnih programov oziroma dejavnosti za odrasle.

 

 1. Način prijave: prijavnico za izvajalce, ki se nahaja na spletni strani https://www.cene-stupar.si/sl/kdo-smo/zaposlimo, pošljite najkasneje do 16. 1. 2019 na naslov: CENE ŠTUPAR - CILJ, Linhartova c. 13, 1000 Ljubljana.

Prijavnici priložite kratek opis dosedanjih delovnih izkušenj.

 

 1. Na poziv naročnika boste naknadno poslali:
  • dokazila o izobrazbi,
  • potrdilo o nekaznovanosti zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti,
  • potrdilo o nekaznovanosti zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost.

 

 

 

 

                                                                                     CENE ŠTUPAR -  CILJ

                                                                                                         Direktor mag. Bojan HAJDINJAK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih