Obisk ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak

Leto dni po odprtju Večgeneracijskega centra Ljubana N'šPlac nas je ponovno obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak ter si ogledala, kako je v tem letu N'šPlac zaživel in postal del vsakdana občanov Ljubljane.

Januarja 2017 smo otvorili N'šPlac Večgeneracijski center Ljubljana. Projekt sofinancirata Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS. 

 

Po letu dni delovanja nas je zopet obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak ter si ogledala nekaj delavnic v teku. Predvsem jo je zanimalo, kako se naši udeleženci počutijo na delavnicah in ali je projekt zaživel v polni meri ter po pričakovanjih.

 

Veseli smo, da je N'šPlac v tem letu postal izredno priljubljen med občani Ljubljane, saj imamo praktično vse delavnice polno zasedene. Udeleženci se radi vračajo, hkrati pa so polni predlogov za dodatne dejavnosti, ki bi jim polepšale ali pa olajšale vsakdan.

 

Trenutno so izredno priljubljene delavnice joge, nordijske hoje, finančne pismenosti, jezikovne, računalniške ter ustvarjalne delavnice.

 

Vabljeni, da se nam pridružite na kateri izmed brezplačnih delavnic, ki jih ponuja N'šPlac! 

Katalog delavnic prelistate TUKAJ! 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih