Ponudba za podjetja

 

 

Ponujamo vam rešitve, prilagojene željam vašega podjetja.

 

BREZPLAČNA STROKOVNA POMOČ PRI RAZVOJU KADRA

 

Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana si že od leta 1959 prizadeva za pestro ponudbo izobraževalnih programov za vse generacije.

 

Kot ena izmed največjih organizacij na področju izobraževanja odraslih v Sloveniji se zavedamo, kako pomembno je da udeležencem ponudimo aktualne vsebine in različen nabor formalnih ter neformalnih programov. Prav tako se zavedamo, kako pomembna sta medsebojno povezovanje in sodelovanje. Ponosni smo, da uspešno sodelujemo z gospodarskimi družbami in drugimi organizacijami tako lokalno kot regionalno.

 

KAJ LAHKO NUDIMO VAŠEMU PODJETJU?

  • Ugotavljanje potreb po razvoju zaposlenih.
  • Svetovanje kadrovskim službam in/ali odločevalcem glede nadaljnjega razvoja kadrov.
  • Izobraževanja, usposabljanja in različne delavnice.

 

KAKO TO NAREDIMO?

  • Profiliranje delovnih mest - izdelovanje kompetenčnih profilov in modelov.
  • Merjenje kompetenc z različnimi orodji in metodami (tailor made vprašalniki, metoda ocenjevalnega centra, s katero na zelo praktičen način merimo kompetence zaposlenih, merjenje kompetenc po metodi 360°, po potrebi vključimo tudi psihometrična orodja) ter izdelava poročil.
  • Dajanje individualne povratne informacije posamezniku in karierno svetovanje ter coaching za njegov nadaljnji razvoj.

 

KAKO LAHKO RAZVIJATE KOMPETENCE VAŠIH ZAPOSLENIH?

  • Na voljo imamo različne brezplačne programe (digitalne kompetence, finančna pismenost, komunikacija v najširšem pomenu, timsko delo, tuji jeziki), ki jih prilagodimo potrebam vašega podjetja.

 

ZAKAJ BREZPLAČNO?

Storitve so za vas brezplačne, ker so sofinancirane iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v  sklopu projektov Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc ter Svetovanje za zaposlene 2016 – 2022.

 

Vaša investicija je torej samo organizacija časa zaposlenih.

 

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate na telefonski številki 030 704 364 (Maja Rotar), 030 642 425 (Dragica Glažar)  ali na elektronska naslova: maja.rotar@cene-stupar.si ter dragica.glazar@cene-stupar.si.  

 

Z veseljem se bomo oglasili pri vas na sestanku, kjer vam bomo lahko podrobneje predstavili storitve, ki jih oblikujemo skupaj s predstavniki podjetja. Naj samo še enkrat poudarimo, da izvedba programov ne predstavlja nobenega stroška za vaše podjetje.

Informacije

 

direktor, 

Bojan Hajdinjak

01 234 4404 ali 031 729 905

bojan.hajdinjak@cene-stupar.si

 

 

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Maja Rotar

030 704 364

maja.rotar@cene-stupar.si

 

 

Dragica Glažar

05 933 6410 ali 030 642 425

dragica.glazar@cene-stupar.si

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih