POGOVORNA ANGLEŠČINA - CONVERSATIONAL ENGLISH

13.09.2018 12:00

Največja ovira pri učenju tujih jezikov je velikokrat strah pred govorjenjem, izpostavljanjem in pred tem, da bomo v pogovoru naredili napako. 

 

Izboljšajmo svojo angleščino z osnovnimi veščinami pogovora. Pridružite se dr. Ferryu Stepančiču na interaktivni delavnici, kjer bomo z uporabo pogovornih lekcij in igranjem vlog izboljšali pogovor po telefonu, način, kako se predstavimo, vprašanja pri nakupih, potovanju z avtom in komunikacijo na letališču. Prav tako bomo pozornost namenili situacijam, ko pridemo v stik z zdravnikom, prodajalcem ali mimoidočim.

 

Delavnica bo potekala na Linhartovi 13, 2. nadstropje, učilnica 216.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih