NEPREMIČNINE OD A DO Ž

28.05.2019 11:00

Prodaja in nakup nepremičnim marsikomu povzroči sive lase, saj je potrebno poznati veliko zakonitosti, ki veljajo na nepremičninskem trgu.

Postopek prodaje/nakupa nepremičnine (hiše ali stanovanja) in na kaj biti pozoren pri prodaji/nakupu nepremičnine s primerom iz prakse. - Na kaj biti pozoren pri oddaji nepremičnine (hiše ali stanovanja) s primerom iz prakse? - Kaj pomeni dejstvo, da je nepremičnina obremenjena s hipoteko in kako varno izpeljati postopek nakupa obremenjene nepremičnine? - Koliko je vredna moja nepremičnina? - Stroški povezani s prodajo nepremičnine s primerom? -Kratka obrazložitev davčnih obveznosti – najbolj ugoden prenos lastninske pravice z vidika davkov (darila, izročilna pogodba). 
 
Predavala bo nepremičninska posrednica Karmen Vidmar, ki ima več kot 20 let izkušenj s področja posredovanja nepremičnin. Obenem je direktorica in lastnica podjetja Media nepremičnine d.o.o. iz Ljubljane, ki je prisotno na trgu že 13 let. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih