AEROBIKA - TNZO

27.09.2018 15:00

Dolgoletna inštruktorica aerobike ter magistra farmacije vas vabi na TNZO, ki je več kot le aerobika in je namenjena krepitvi mišic trupa, nog, zadnjice in OBRAZA, kar je NOVOST.

Glavni del vadbene enote je sestavljen iz aerobnega dela (klasična aerobika), ki je koreografsko nezahteven in ravno prav intenziven, da nam omogoča optimalno porabo energije iz maščobnih zalog. TNZO aerobika vključuje krepilne vaje za trebuh, noge in zadnjico ter JOGO OBRAZA. Učinki vadbe so: izboljšanje delovanja srca in dihal, večja gibljivost telesa, kontroliranje telesne teže, večja fizična zmogljivost, boljši spanec, večja koncentracija ter spomin, zmanjšanje depresivnosti, izboljšanje razpoloženja, večja sposobnost spopadanja z vsakodnevnimi napori, večja samozavest in lepši videz.

Poleg omenjenih učinkov vadbe je vadba v skupini tudi zabavna in dinamična ter ravno pravšnja za vse, ki težko začnejo z vadbo in vztrajajo. Ker je ura aerobike namenjena tudi druženju, zabavi in sprostitvi, tako zadovoljimo tudi naše psihične in sociološke potrebe, po vadbi pa se počutimo napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih