UČENJE UČENJA - 2. NADALJEVALNI DEL

10.04.2019 10:00

V hitrem tempu življenja pogosto hitimo in smo bombandirani z informacijami iz različnih virov povsod okrog nas. Kako jih filtriramo? Na kakšen način se iz teh informacij učimo? Kaj sploh pomeni, da se učimo?

Na delavnici se bomo posvetili predvsem uspešnim strategijam učenja in se pogovarjali o učnem procesu samem; kako ga doživljamo, skozi katere faze gremo in kako se najlažje učimo. Podrobneje bomo predelali ustvarjanje miselnih vzorcev in na kakšen način lahko razberemo ključne informacije.

 

Pridružite se Tini Kovačič na poti spoznavanja najbolj zanimive osebe v našem življenju - samega sebe! Skozi študij socialnega dela in dodatna izobraževanja tako na področju vodenja, mladinskega dela, grajenja timov kot tudi na področju nevro-lingvistinega programiranja je pridobila številna znanja-. Letos je tudi uradno postala NLP mojstrica.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

Naj vaši učenci doživijo ponovno nasmeh na obrazu med učenjem, starši bodite bolj sproščeni brez teženja za učenje, učitelji pa spoznajte odlične trike, da bodo vaši učenci takoj znali vašo učno snov.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih