AVTOGENI TRENING

10.04.2018 15:00

Bolezni povezane s stresom lahko postanejo preteklost. Dobimo se tudi 24. aprila!

Avtogeni trening je sprostitvena tehnika, ki vključuje telo in duha. Razvil jo je nemški psihiater dr. Schultz. Avtogeni trening pomaga v boju proti mnogim boleznim, ki so povezane s stresom, saj zmanjšuje anksioznost, izboljšuje koncentracijo in kvaliteto spanca ter pomaga preiti v stanje sproščenosti. Vsebuje vajo pomirjanja in 6 osnovnih vaj sproščanja: vajo teže, toplote, srca, dihanja in vajo trebuha. Glede na potrebe udeležencev bomo dodali še druge vaje oziroma afirmacije. Pridružite se nam in pretrgajte krog neprestanega stresa.

 

24. aprila po avtogenem treningu ob 16:30 sledi transmisijska meditacija za že vključene udeležence iz preteklega meseca.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

 

Povezane novice

07.03.2018 09:00

Coaching je proces, v katerem coach s posebnimi tehnikami sproži miselne procese, ki pomagajo posameznikom k povečanju učinkovitosti.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih