INDIVIDUALNI COACHING

07.03.2018 09:00

Coaching je proces, v katerem coach s posebnimi tehnikami sproži miselne procese, ki pomagajo posameznikom k povečanju učinkovitosti.

V februarju 2018 nadaljujemo z individualnimi coachingi! Možni termini so: 7., 8., 13., 20., 28., 29. marec 2018 ob 9:00 v učilnici 4.

 

Obvezna je predhodna prijava na mail: renata.bacvic@cene-stupar.si

 

Kaj je coaching? Coaching je proces, v katerem coach s posebnimi tehnikami sproži miselne procese, ki pomagajo posameznikom k povečanju učinkovitosti. Uporaba: coaching je uporaben za soočanje z izzivi na najrazličnejših področjih: komunikacija oz. odnosi, reševanje problemov in konfliktov, osebnostna rast, upravljanje s čustvi in stresom, upravljanje s časom, oblikovanje in doseganje ciljev, načrtovanje, sprejemanje odločitev, delo na prepričanjih, prebujanje potencialov in kreativnosti, grajenje samozavesti, zmožnost zavzemanja zase in premagovanje treme …

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
RENATA BAČVIĆ renata.bacvic@cene-stupar.si

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

 

Povezane novice

19.02.2018 10:00

Čarovnija je v vsaki celici vašega življenja! Ne verjamete-pridružite se nam!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih