KAJ IMAJO NAVADE SKUPNEGA S PRIHODNOSTJO? NAMENI IN CILJI.

15.11.2018 15:00

Naučili se bomo prepoznati svoje navade in vzorce. Navade izražajo naša omejujoča prepričanja. Pogosto izhajajo iz zgodnjih izkušenj v otroštvu. Če so močno izražene, in se ne skladajo z zahtevami okolja, se to odraža v stresni situa-ciji.

Posameznikove reakcije kot odgovor na stres so aktivni odziv (napad na povzročitelje stresa), pasivni odziv (strpno prenašanje) in obrambni odziv (dodatno naprezanje).

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

22.11.2018 16:00

Na delavnici pod vodstvom ŠRCD boste govorili o tem, kako uspešno razmejiti star-ševstvo in partnerstvo po razvezi. Predvsem se bomo posvetili občutkom, ki jih otroci čutijo ob razvezi staršev, o stiskah, ki jih doživljajo ter kako umiriti otroka in mu na primeren način obrazložiti novo situacijo. Govorili bomo tudi o tem, kako pomiriti te občutke ter z njimi lažje živeti.

05.11.2018 18:00

Komunikacija je križni proces sprejemanja in oddajanja sporočil; zakaj pride do konflikta?

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih