NOTRANJA UGLAŠENOST 2: LASTNA RESONANCA

11.10.2018 12:00

Vabljeni, da se pridružite programu Treninga notranje uglašenosti z Iris Kline Arih, resonančna coachinje (resonancnicoaching.si), soustanoviteljice zavoda Učenje za življenje.

Naša notranja uglašenost s trenutkom vse bolj odraža našo bit (resnično naravo) in postaja osnova naših odzivov. Spoznavali bomo, da smo v resonanci s seboj in drugimi ter celoto - to, čemur pravimo navzoč-nost (stanje notranje prostranosti). Mirni, smo to, kar smo. Eno z življenjem. Zavedanje – moč skrita v se-danjem trenutku. Zenovski rek: 'Sneg pada, vsaka snežinka na svoje mesto.' Tudi mi bomo z vajo POSNETEK TELESA opustili vse, kar več ne služi in pritegnili tisto, kar potrebujemo.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

TEK TELESA opustili vse, kar več ne služi in pritegnili tisto, kar potrebujemo.

 

 

Povezane novice

04.10.2018 10:00

Vabljeni, da se pridružite programu Treninga notranje uglašenosti z Iris Kline Arih, resonančna coachinje (resonancnicoaching.si), soustanoviteljice zavoda Učenje za življenje.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih