UPRAVLJANJE S PROSTOROM, STRESOM IN ČASOM

08.10.2018 18:00

Človek živi v prostoru in času, med ljudmi. Živi v okolju, kot celovita, polna, barvna, posebnost. Postane človek-do sebe in do drugih, blaga in pogumna ter odločna osebnost. Vsak od nas je ujetnik v času in prostoru.

Pogosto sebi in drugim dopovedujemo, da nimamo časa. Pogosto nimamo časa za sebe, niti za druge. To nas vse bolj in bolj vleče v mrežo zaskrbljenosti in krepi negativni stres. Pogosto ne znamo živeti za trenutek, temveč gojimo občutek krivde, ker se preveč oziramo v preteklost. Smo njeni ujetniki, pogosto tudi s prevelikimi apetiti za prihodnost. Preveč gledamo v prihodnost, zato nas je strah. Naši možgani strukturira-no dojemajo čas. To nam pomaga ločiti, kaj smo že naredili in kaj še bomo. Vabljeni, da se pridružite delavnicama z Urško Jesenovec.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

25.10.2018 12:00

Vabljeni, da se pridružite programu Treninga notranje uglašenosti z Iris Kline Arih, resonančna coachinje (resonancnicoaching.si), soustanoviteljice zavoda Učenje za življenje.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih