ANDROID ZA ZAČETNIKE I. IN II. NADALJEVALNI DEL

09.10.2018 16:00

Ko telefon nima več tipk in postane ekran eno veliko »tipkališče«. Pametni telefon ni več le sredstvo za telefoniranje, ampak postane mnogo več. Android je najbolj razširjen mo-bilni operacijski sistem na svetu.

Spoznali in naučili se boste osnov uporabe in varnega rokovanja s pametnim telefo-nom ter uporabe raznih aplikacij, ki jih sodobni telefoni omogoča-jo. Vabljeni na delavnici!

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

24.10.2018 11:00

V oktobru nadaljujemo z računalniško delavnico, na kateri boste spoznali prednosti uporabe e-pošte. Preko nje lahko komunicirate s svojimi sorodniki, prijatelji, znanci, morda celo delo-dajalci, naročite kakšen izdelek ali storitev.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih