Učenje slovenščine

Jezikovna šola ponuja bogato ponudbo jezikovnih tečajev ter vam omogoča, da širite svoja znanja ali pa jih le še dodatno izpopolnjujete. 

 

Izkoristite možnost vključitve v samoplačniška ali brezplačna izobraževanja z dostopnimi in strokovnimi učitelji, spletnimi učilnicami in sodobnimi didaktičnimi pripomočki, ki so ključ do vašega napredka pri učenju jezika.

 

Ob vpisu vam ponujamo tudi brezplačno svetovanje in vrednotenje znanja s pripravo individualnega izobraževalnega načrta.

 

Opremite se z znanjem tujih jezikov in si s tem razširite svoja obzorja, ocenite svoje znanje tujih jezikov.

 

Javno veljavni program Slovenščina kot drugi in tuji jezik je namenjen priseljencem, starejšim od 16 let, ki bi se radi naučili slovenščino za potrebe vsakdanjega življenja, službe in družabnega življenja.
Izpiti so namenjeni vsem, ki potrebujete javno veljavno listino o znanju slovenščine za uradne namene (na primer za delo, za pridobitev slovenskega državljanstva).
Samoplačnikom ponujamo možnost vključitve v 60-, 120- ali 180-urni javnoveljavni program, tečaj pa je brezplačen za vse tiste, ki pridobite zahtevek na upravni enoti, kjer imate prijavljeno stalno oz. začasno prebivališče. 
V program se brezplačno vključujejo brezposelne osebe. K nam jih napotijo svetovalci Zavoda RS za zaposlovanje z obrazcem IZO NIU.
Brezplačen program je namenjen staršem otrok vrtcev oz. učencev osnovnih šol na območju Mestne občine Ljubljana, ki se v vsakdanjem življenju srečujete s problemi pri izražanju v slovenskem jeziku. 
Brezplačen program je namenjen opismenjevanju prosilcev za mednarodno zaščito, katerih prvi jezik ni slovenščina, z namenom lažje vključitve v osnovno šolo za odrasle oziroma drugo ustrezno izobraževanje. 
Informacije

Lucija Hajdinjak

01 23 44 420 ali 030 646 919

lucija.hajdinjak@cene-stupar.si

 

 

Urška Pahulje

01 23 44 420 ali 041 349 182

urska.pahulje@cene-stupar.si

 

 

Alida Zagorc Šuligoj

01 23 44 414 ali 041 727 458

alida.suligoj@cene-stupar.si

 

 

 

 

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

 

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih