Vizija, poslanstvo in vrednote

 

 

 

   VIZIJA

 

Vizija sodelavcev Javnega zavoda Cene Štupar – CILJ je, da v osrednjeslovenski regiji postanemo ključna izobraževalna organizacija za razvoj in izvajanje programov za potrebe gospodarstva, medkulturnega in medgeneracijskega povezovanja.

 

 

   POSLANSTVO

 

Naše poslanstvo temelji na vključevanju najširšega kroga ljudi v vseživljenjsko učenje, da z našo pomočjo v spodbudnem okolju razvijajo sposobnosti in spretnosti za kakovostno življenje in delo.

 

 

   VREDNOTE

 

SPOŠTOVANJE je podlaga, na kateri so zgrajeni vsi osnovni družbeni odnosi. Vsakega človeka, ne glede na to, kakšen je in kaj je naredil, je treba spoštovati že samo zato, ker je človek. Spoštovati moramo tudi njegov prostor in njegove potrebe.
Ravnanje po lastni intuiciji, ki ne zavaja in ne laže, je POŠTENOST.
STROKOVNOST pri našem delu je nekaj samoumevnega, saj vsak izmed nas dobro pozna svoje področje dela in znanje konstantno izpopolnjuje.
Vsako situacijo analiziramo in jo poskusimo pozitivno rešiti. Probleme rešimo, ker se jih lotimo konstruktivno in smo pri svojem ravnanju POZITIVNO NARAVNANI. Želimo, da tudi udeleženci prihajajo k nam pozitivno naravnani, saj je to edini pristop, ki vodi do uspeha.
V našem zavodu gojimo prijazno komunikacijo in skrbimo, da smo drug drugemu DOSTOPNI. Pri sporazumevanju na delovnem mestu, z udeleženci in v vsakdanjih medosebnih odnosih uporabljamo jezik, ki ga sogovornik razume. Znamo aktivno poslušati ter se vživeti v različne življenjske situacije. Vrata našega zavoda so odprta vsem.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih