Srednješolski programi

 

ŠOLANJE ZA ODRASLE - KER Nikoli ni prepozno za dokončanje srednje šole

 

Iščete šolanje za odrasle? Ponujamo široko paleto sodobnih srednješolskih programov po ugodnih cenah, možnost povračila šolnine za dvig izobrazbene ravni in popolno podporo vašemu izobraževanju! Na voljo vam je kar 13 vrst sodobnih srednješolskih programov, ki so prilagojeni odraslim. Odločite se za šolanje za odrasle in na ta način zvišanjte vašo izobrazbeno raven ter hitro dokončajte srednjo šolo.

 

Z vpisom v katerega od srednješolskih programov kot so administrator, trgovec, ekonomski tehnik, bolničar - negovalec, kozmetični tehnik, logistični tehnik, vzgojiteljica predšolskih otrok ali kakšnega od gostinsko - turističnih srednješolskih programov si boste zagotovili nove zaposlitvene možnosti.

 

Spodaj izberite program, ki vas zanima, nato pa nas kontaktirajte in skupaj bomo našli najugodnejšo ponudbo za vas!  Preberite si tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja

 

Administrator
Pisarniška dela potrebujejo spretnosti in veščine administratorja. Naši strokovno podkovani predavatelji vam v izobraževalnem procesu, prilagojenem odraslim, nudijo podporo do zaključene srednje šole.
Prodajalec
Pridobite strokovne kompetence, ki odlikujejo vsakega vrhunskega prodajalca. Skupaj z našimi predavatelji – strokovnjaki vam nudimo podporo do zaključka izobraževanja.
Ekonomski tehnik
Ekonomski tehnik je univerzalen poklic, saj je primeren za večino podjetij, ki želijo strokovno podkovano podporo pri administrativnih opravilih.
Bolničar negovalec
Bolničarji – negovalci so izrednega pomena za ljudi, ki potrebujejo podporo in oskrbo tako v domovih za starejše kot tudi v bolnišnicah ali na domu. 
Gostinsko turistični poklici
Pridobite potrebne kompetence in znanja za poklic kuharja, natakarja, turističnega delavca ali hotelskega receptorja.
kozmeticni tehnik
V programu kozmetični tehnik vas naši predavatelji – strokovnjaki naučijo najsodobnejših tehnik ličenja, masaže, manikire, pedikure ter ostalih kozmetičnih storitev. Postanite kozmetični strokovnjak tudi vi!
Logistični tehnik
Logistični tehnik je nepogrešljiv člen v vseh transportnih dejavnostih, kjer usklajuje in organizira skladiščna in transportna dela.
Vzgojiteljica predšolskih otrok
Vsi tisti, ki vas veseli in osrečuje delo z otroki, lahko svojo karierno pot preživite med njimi. Postanite vzgojitelj predšolskih otrok.
Informacije

 

Tanja Zakotnik Jeršin

01 234 4421 ali 041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

 

Nina Savšek

01 234 4400 ali 030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo

 

 

 

POMEMBNE INFORMACIJE

 

Razpis za vpis in izvedba vpisa v SŠ

 

Splošni pogoji

 

Poročilo Komisije za kakovost za leto 2016/17

 

Šolska pravila

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Izobraževanje odraslih predstavlja posebno vejo izobraževanja, saj je veliko posameznikov zaradi takšnih ali drugačnih razlogov zaključilo redno izobraževanje ali pa iščejo drugo priložnost z zamenjavo poklica. Zato so  tovrstna izobraževanja drugačna. Našim udeležencem se skušamo približati z različnimi pristopi k učenju, ki jim čim bolj olajšajo ponovno srednješolsko izobraževanje. Med drugim si lahko v večini programov udeleženci izberejo njim najprimernejši način izobraževanja – ali obiskujejo predavanja, ali pa zgolj pristopijo k izpitom. Izpitov se lahko udeležijo po opravljenih predavanjih ali preko izpitnih rokov, ki jih imajo praviloma predavatelji 2 krat mesečno za vsak predmet. Udeleženci ob vpisu dobijo vsa potrebna gradiva preko e-indeksa in si lahko tako ustvarijo sebi najbolj primeren načrt izobraževanja. Profesorji so dosegljivi tudi preko konzultacij, kjer lahko udeleženci dobijo vse pomembne informacije za opravljanje izpitov.

Srednja šola - pridobitev izobrazbe