Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Srednje šolski programi za odrasle Cene Štupar

Srednješolski programi za odrasle

 

Srednje šole za odrasle  ker ni nikoli prepozno za pridobitev izobrazbe

 

Iščete srednje šolanje za odrasle? Ponujamo široko paleto sodobnih srednješolskih programov za odrasle po ugodnih cenah, možnost povračila šolnine za dvig izobrazbene ravni in popolno podporo vašemu izobraževanju! Na voljo vam je kar 13 vrst sodobnih srednješolskih programov za odrasle. Odločite se za šolanje za odrasle in na ta način zvišajte vašo izobrazbeno raven ter hitro dokončajte srednjo šolo.

 

Z vpisom v katerega od srednješolskih programov, kot so administrator, trgovec, bolničar negovalec, ekonomski tehnik, kozmetični tehnik, logistični tehnik, predšolska vzgoja ali kateri od gostinsko-turističnih srednješolskih programov, si boste zagotovili nove zaposlitvene možnosti.

 

Spodaj izberite srednješolski program za odrasle, ki vas zanima, nato pa nas kontaktirajte in skupaj bomo našli najugodnejšo ponudbo za vas!  Preberite si tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja

 

Srednje šole za odrasle –​ ker ni nikoli prepozno za pridobitev izobrazbe.

 

Možnost povračila šolnine

 

Možnost povračila šolnine izobraževanja prek Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije. V pripravi je razpis, ki bo udeležencem srednješolskih programov omogočal vračilo šolnin. Vračilo bo možno za ciljne skupine opredeljene v razpisu. Predvideva se, da bo razpis konec leta 2023.

 

Administrator
Pisarniška dela potrebujejo spretnosti in veščine administratorja. Naši strokovno podkovani predavatelji vam v izobraževalnem procesu, prilagojenem odraslim, nudijo podporo do zaključene srednje šole.
 
Prodajalec
Pridobite strokovne kompetence, ki odlikujejo vsakega vrhunskega prodajalca. Skupaj z našimi predavatelji – strokovnjaki vam nudimo podporo do zaključka izobraževanja.
 
Ekonomski tehnik
Ekonomski tehnik je univerzalen poklic, saj je primeren za večino podjetij, ki želijo strokovno podkovano podporo pri administrativnih opravilih.
Bolničar negovalec
Bolničarji negovalci so izrednega pomena za ljudi, ki potrebujejo podporo in oskrbo tako v domovih za starejše kot tudi v bolnišnicah ali na domu. 
Gostinsko turistični poklici
Pridobite potrebne kompetence in znanja za poklic kuharja, natakarja, turističnega delavca ali hotelskega receptorja.
Kozmetični tehnik
V programu kozmetični tehnik vas naši predavatelji – strokovnjaki naučijo najsodobnejših tehnik ličenja, masaže, manikire, pedikure ter ostalih kozmetičnih storitev. Postanite kozmetični strokovnjak tudi vi!
Logistični tehnik
Logistični tehnik je nepogrešljiv člen v vseh transportnih dejavnostih, kjer usklajuje in organizira skladiščna in transportna dela.
Vzgojiteljica predšolskih otrok
Vsi tisti, ki vas veseli in osrečuje delo z otroki, lahko svojo karierno pot preživite med njimi. Postanite vzgojitelj predšolskih otrok.
Informacije in vpis

 

Branka Bricl

041 606 285

branka.bricl@cene-stupar.si

 

Renata Bačvić

030 333 500

renata.bacvic@cene-stupar.si

 

Brigita Sinur

040 590 322

brigita.sinur@cene-stupar.si

 

Jure Jamšek

030 645 365

jure.jamsek@cene-stupar.si

 

Referat

01 234 44 00

srednje.sole@cene-stupar.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pomembne informacije

 

Razpis za vpis in izvedba vpisa v SŠ 2024/2025

 

Splošni pogoji

 

Poročilo komisije za kakovost za leto 2022/23

 

Šolska pravila

 

Povezava do prijavnice

 

 

Informativna prijava

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

 

Srednješolsko izobraževanje za odrasle predstavlja posebno vejo izobraževanja, saj je veliko posameznikov zaradi takšnih ali drugačnih razlogov zaključilo redno izobraževanje ali pa iščejo drugo priložnost z zamenjavo poklica. Zato so tovrstna srednješolska izobraževanja drugačna. Našim udeležencem se skušamo približati z različnimi pristopi k učenju, ki jim čim bolj olajšajo ponovno srednješolsko izobraževanje. Med drugim si lahko v večini programov udeleženci izberejo njim najprimernejši način izobraževanja – ali obiskujejo predavanja, ali pa zgolj pristopijo k izpitom. Izpitov se lahko udeležijo po opravljenih predavanjih ali preko izpitnih rokov, ki jih imajo praviloma predavatelji 2-krat mesečno za vsak predmet. Udeleženci ob vpisu dobijo vsa potrebna gradiva preko e-indeksa in si lahko tako ustvarijo sebi najbolj primeren načrt izobraževanja. Profesorji so dosegljivi tudi preko konzultacij, kjer lahko udeleženci dobijo vse pomembne informacije za opravljanje izpitov. Srednja šola za odrasle – ker ni nikoli prepozno za pridobitev izobrazbe.

Srednja šola - pridobitev izobrazbe

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih