Gostinsko turistični poklici

 

 

Lesena miza
Ob zaključku 3-letnega srednješolskega programa pridobite IV. stopnjo izobrazbe in strokovni naziv Gastronom hotelir. S tem nazivom ste usposobljeni za kuharja, natakarja, receptorja in ostale osnovne poklice v gostinstvu in turizmu.  
Razne jedi
Program gastronomsko turistični tehnik združuje gostinskega in turističnega tehnika, kjer pridobite temeljne izkušnje za opravljanje bolj zahtevnih del v gostinstvu in turizmu. Ob zaključenem šolanju pridobite V. stopnjo izobrazbe. 
Pasta in paradiznik
V kolikor ste zaključili 3-letni program Gastronom hotelir ali ostale ustrezne programe, se lahko vpišete v srednješolski PTI program (+2), kjer boste pridobili V. stopnjo izobrazbe in postali Gastronomski tehnik. 
 
 
 
 
Informacije

Nina Savšek

01 234 4400 ali 030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

Tanja Zakotnik Jeršin

01 234 4421 ali 041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

 

Jure Jamšek

030 645 365 ali 01 23 444 25

jure.jamsek@cene-stupar.si

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo