Pripomocki za ustvarjanje

Vzgojiteljica predšolskih otrok

 

 

Na kratko o programu Vzgojiteljica predšolskih otrok

 

Zakaj postati Vzgojiteljica predšolskih otrok?

Predšolski otroci so zelo raznovrstna in občutljiva ciljna skupina, pri delu s katero moramo biti z glavo in srcem povsem predani le njim in njihovemu ustreznemu miselnemu, telesnemu in duhovnemu razvoju. Vzgojitelj predšolskih otrok mora biti prijazen, miren, potrpežljiv ter ves čas razmišljati en korak vnaprej. S strokovnimi in praktičnimi znanji, ki jih boste pridobili v našem programu vas čaka bogata in otroških nasmehov ter objemov polna kariera.

 

Kakšni so pogoji za vpis v program Vzgojiteljica predšolskih otrok?

V program Vzgojiteljica predšolskih otrok se lahko vpiše vsak, ki ima vsaj končano osnovno ali nižjo poklicno šolo.

 

Kako poteka vpis za program Vzgojiteljica predšolskih otrok?

Pred vpisom nas lahko kontaktirate tudi prek telefona ali e pošte, ali pa se na našem naslovu oglasite na informativnem pogovoru. Po pregledu dokumentacije in analizi vaših potreb in možnosti se lahko odločite za vpis. Ob vpisu skupaj z organizatorjem izobraževanja pripravite osebni izobraževalni načrt, ki obsega pogoje, načine, oblike in roke izpolnitve z izobraževalnim programom predvidene obveznosti. 

 

Kdaj so predavanja?

Predavanja za program Vzgojiteljica predšolskih otrok potekajo 2– 4-krat tedensko v popoldanskih urah po urniku. Večina predmetov nima obveznih predavanj pred izpitom, vendar vam glede na posamezno situacijo svetujemo, katere vseeno obiskovati.

 

Program ekonomski tehnik ponuja 2 različni izobraževanji:
- vzgojiteljica predšolskih otrok - SSI,
- vzgojiteljica predšolskih otrok - poklicni tečaj.

 

Vpis v 4-letno srednjo šolo je priložnost za vse tiste, ki obožujete delo z otroki in vas veseli delo v vrtcu. Pogoj za vpis v 4-letni program je dokončana osnovna šola, vsi nadaljnji opravljeni izpiti pa se vam ustrezno priznajo. 
V kolikor ste že zaključili 4-letno srednjo šolo se lahko vpišete v poklicni tečaj, kjer poklic vzgojitelj predšolskih otrok pridobite v enem letu in opravite 10 strokovnih izpitov ter neopravljene predmete pri poklicni maturi. 
Informacije

Nina Savšek

01 234 4400 ali 030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

Tanja Zakotnik Jeršin

01 234 4421 ali 041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

 

Jure Jamšek

030 645 365 ali 01 23 444 25

jure.jamsek@cene-stupar.si

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih