PAMETNI TELEFON - začetna delavnica

01.04.2019 11:00

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Preizkusili se bomo v uporabi aplikacije Google zemljevid, ki je lahko zelo uporabna, ko se odpravimo na določeno lokacijo, vendar ne vemo, kam moramo iti. Seznanili se bomo, kako pobrisati svoje odprte aplikacije na namizju in kako jih na splošno izbrisati iz pametnega telefona. Pomembne pa so tudi vsakodnevne informacije, kakšno bo vreme naslednji dan. Tako se bomo seznanili z aplikacijo Vreme, ki jo lahko uporabljamo na pametnem telefonu. Za konec pa bomo spoznali aplikacijo koledar in beležka.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

Povezane novice

12.12.2018 10:00

Vabimo vas, da si v sklopu predavanj pridobite ali nadgradite osnovna znanja uporabe enega najbolj priljubljenih urejevalnikov besedil. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih