Svetovalec za kakovost

 

 

V okviru projekta »Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda v obdobju od 2016 do 2018« je Andragoški center Slovenije (ACS) izvedel t. i. Temeljni program usposabljanja svetovalcev za razvoj kakovosti v izobraževanju odraslih.

 

Naziv svetovalke za kakovost je pridobila Alida Zagorc Šuligoj in s tem postala tudi članica nacionalnega omrežja svetovalcev za kakovost.

 

Več informacij lahko najdete na spletni strani https://kakovost.acs.si/svetovalci/.

 

Nacionalno omrežje svetovalcev za kakovost deluje pod okriljem ACS in povezuje strokovno usposobljene svetovalce za kakovost iz različnih izobraževalnih organizacij z namenom izmenjave primerov dobrih praks in razvoja novih pristopov za bolj kakovostno izobraževanje odraslih.

 

Svetovanje za kakovost v izobraževanju odraslih je proces, v katerem svetovalec za kakovost koordinira različne aktivnosti z namenom učinkovite, sistematične in celovite presoje kakovosti v izobraževanju odraslih.

 

Svetovalec za kakovost svetuje zaposlenim glede njihovega aktivnega sodelovanja, jih spodbuja in opozarja na kakovost v izobraževalni organizaciji ter tesno sodeluje s komisijo za kakovost in vodstvom.

 

Informacije

Alida Zagorc Šuligoj

01 234 4414 ali 041 727 458

alida.suligoj@cene-stupar.si

 

 

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih