Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Razvoj Ideje - Ferfl Sestanek

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in  pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.

 

Kaj je FERFL?

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL vsestransko podpira posameznike in podjetniške iniciative, ki želijo s svojimi idejami in posledičnimi dejavnosti izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo.

 

 

NOVO: Program spodbujanja nadgrajevanja podjetniških kompetenc ter spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Za vas, podjetniki", o katerem si več lahko preberete s klikom.

 

 

 

 

Ne zamudite PODJETNIŠKE AKADEMIJE z 8 poglobljenimi podjetniškimi delavnicami. Podjetniška akademija je brezplačna, namenjena podjetnicam in podjetnikom, ter samostojnim podjetnikom, ki želijo v svojih podjetjih razrešiti konkretne podjetniške izzive. 

 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/za-vas-podjetniki

 

 

 

 

PRETEKLI PROJEKTI

Na območju občin Grosuplje, Ig, Mestna občina Ljubljana in Škofljica bomo v jesenskem času začeli z izvajanem projekta »Sožitje med naravo in podjetništvom«, o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Projekt »PSP Barje« se počasi bliža koncu, a na vašem območju bomo še naprej prisotni s podjetniškimi vsebina, tokrat s projektom »Zaledje podjetnikom«, o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Program spodbujanja podjetništva na Barju", o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Za vas!", o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Projekt "Program spodbujanja podjetništva na Barju"   

 

 

Ferfl | Javni Zavod Cene Štupar

Ferfl | Javni Zavod Cene Štupar

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in pričnejo razvijati podjetniške ideje s pozitivnimi učinki za družbo in okolje, v katerem živimo.

Logo Ferfl

 

 

Imate idejo, ki je bila do sedaj spregledana zaradi »majhnosti«, »lokalnosti« ali nizke finančne dostopnosti? Vas je strah, vam zmanjka motivacije in podjetniškega znanja? Iščete možnosti za izboljšanje svoje dejavnosti, razmišljate, kako bi si sami ustvarili delo oz. delovno mesto?

 

Na področju podjetništva z družbenim učinkom (socialnega podjetništva) je v Sloveniji v zadnjih letih mogoče zaznati vedno intenzivnejši razvoj. Opazili pa smo, da je kljub velikemu zanimanju ljudi za tovrstno podjetništvo v slovenskem okolju na voljo bistveno premalo kvalitetnega socialnopodjetniškega znanja, ki bi posameznika peljalo od čistih podjetniških osnov do oblikovanja produkta in vstopa na trg. Zato smo se odločili, da zainteresiranim nosilcem socialnopodjetniških idej ponudimo intenziven izobraževalni program, imenovan »Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL – Vroče ideje za družbeno odgovorno podjetništvo«.

 

Z izvajanjem programa FERFL podpiramo podjetniške iniciative oz. posameznike, ki želijo s svojimi podjetniškimi idejami izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo. Organiziramo intenziven in celosten socialnopodjetniški izobraževalni program, ki udeležencem na enem mestu ponudi kvalitetno znanje in vrhunsko mentorstvo pa tudi dostop do finančnih virov in osnovne infrastrukture, potrebne za pričetek posla. Podpiramo iniciative in posameznike, ki imajo dobre podjetniške ideje, vendar so zaradi svoje »majhnosti«, »lokalnosti« in »nizke finančne (in visoke družbene) donosnosti« spregledani v obstoječem podjetniškem podpornem okolju.

 

Program spodbujanja nadgrajevanja podjetniških kompetenc ter spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Za vas, podjetniki", o katerem si več lahko preberete s klikom.

 

 Grb Mestne Občine Ljubljana    Vodovod Kanalizacija      Energetika ljubljana  
Lpp Logotip Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice Logotip Žale

 

Sanda Jerman

030 640 262 

sanda.jerman@cene-stupar.si

 

Nina Savšek

030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

 

 

 

Informacije

Sanda Jerman

030 640 262 

sanda.jerman@cene-stupar.si

 

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

 

Preberite si najnovejše novice in ne zamudite naslednjega Ferfl startup vikenda ali natečaja! 

 

 

NOVICE

 

Od leta 2014 smo projekt Ferfl izvedli že 4 krat. Pomagali smo razviti idejo z družbenim učinkom že več kot 200 posameznikom. Pridruži se nam tudi ti! 

 

Pretekle izvedbe 

 

 

Kaj pišejo mediji o Ferflu? 

 

 

Objave v medijih 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih