Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Razvoj Ideje - Ferfl Sestanek

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in  pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.

 

Kaj je FERFL?

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL vsestransko podpira posameznike in podjetniške iniciative, ki želijo s svojimi idejami in posledičnimi dejavnosti izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo.

 

30. aprila 2022 smo uspešno zaključili projekt "Zaledje podjetnikom", o katerem si več lahko preberete s klikom na povezavo.

 

SOCIALNI PODJETNIKI NE SPREGLEJTE!

 

Na Cene Štupar – CILJ smo postali ponosen partner RRA LUR in zagnali sPOINT inkubator, ki je  namenjen prvenstveno prav vam socialnim podjetnikom. Si želite dvigniti svoj posel na višjo stopničko? Preberite kako se lahko vključite v projekt:  https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/sPOINT )

 

 

Video nasveti

 

Najenostavnejše orodje za poslovno načrtovanje: Business Model Canvas

 

Ima 9 korakov. Kaj je poslovni model? To je načrt za uspešno poslovanje, ki definira od kje prihajajo vaši prihodki, kdo so vaši kupci, kaj so vaše storitve ali izdelki in kako boste svoje aktivnosti financirali. Povem vam, kako glavni elementi tega kar počnete pašejo skupaj. Če bi tak dokument napisali v Wordu, bi potrebovali kar nekaj strani, da bi vse lahko opisali. To pa ni enostavno (še posebej, če s tem nimate prakse) ne za tistega, ki tak dokument pripravlja in ne za tistega, ki ga bere. Business Canvas pristop vam omogoča, da vse te podatke predstavite enostavno na enem listu papirja. Ta pristop lahko uporabite, če ste SP, SME ali veliko podjetje.

 

Ogled videa:

 

 

 

 

Informacije

Sanda Jerman

030 640 262 

sanda.jerman@cene-stupar.si

 

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih