SMEH JE POL ZDRAVJA

15.02.2019 16:00

Dan danes nam naš tempo življenja narekuje stil življenja, ko preveč hitimo, se premalo družimo med sabo in imamo kronično pomanjkanje časa. Premalo se posvečamo sebi, svojo odraslost pa jemljemo velikokrat preveč resno, premalo se veselimo in- smejimo. Znanstveno je sedaj že dokazano, da smeh lahko zdravi določene bolezenske simptome, pripomore k boljšemu spanju, krepi imunski sistem, uravnava krvni tlak in sladkor ter celo odpravlja depresijo.

Na delavnico smeha vabljeni vsi tisti, ki imate radi smeh pa menite, da ga je v vašem življenju premalo in tisti, ki bi se želeli več smejati ter si na ta način izboljšali svoje notranje počutje. Na njej se boste seznanili s konceptom joge smeha, ter različnimi vajami, ko se lahko smejimo tudi brez razloga, šal in humorja. Na igriv in enostaven način se boste sprostili, aktivirali svoj glas, opazovali svoj dih in zbudili v sebi svojega veselega notranjega otroka. Po vadbi pa boste polni energije, nalezljivega optimizma, lahkotnosti in sproščenosti.

 

Skratka: na ta dan boste zaužili svoj konkreten obrok smeha. :-)

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

18.06.2019 17:30

Meditacija nas sprosti, umiri in  pomaga  pri odmiku od vsakodnevnega stresa. 

 

18.02.2019 17:00

Poskrbite zase že danes. Pridružite se nam na delavnici spoznavanja limfnega sistema.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih