Dostopnost
 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije
Kontrast
 • Visok kontrast
 • Sivine
Besedilo
 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Pretekle izvedbe

 

 

 

 

NE ZAMUDITE BREZPLAČNE DELAVNICE ZA VSE PODJETNIKE, KI IŠČETE DODATNE VIRE FINANCIRANJA

 

Ste zagonsko podjetje, zrelo podjetje z novo podjetniško idejo, podjetnik začetnik?

 

V kolikor ste zgornje vprašanje odgovorili z da, vas vabimo, da se nam pridružite na praktični delavnici, ki bo postregla s celostnim pregledom kam vse se lahko obrnete po financiranje za razvoj podjetja in kako izbrati tisto, ki bo najbolj podprlo vaše osebne ter podjetniške cilje. Prvič v Sloveniji bomo na taki delavnici naredili pregled možnosti, ki vam jih ponuja globalni trg.

 

V delavnici Financiranje podjetnikov in podjetniških idej, bomo pokrili naslednje vsebine

 • Glavne značilnosti, definicije in koncepti financiranja podjetnikov, mikro in makroekonomski pogled,
 • Načini financiranja, ki so podjetnikom na voljo (banke, nepovratna sredstva, crowdfunding platforme, investitorji)
 • Kako ocenimo poslovno idejo? Katera so glavne področja ocenjevanja? Kako na to gledamo iz perspektive podjetnika in investitorja?
 • Faze procesa financiranja (pred investicijo, med investicijo, po investiciji)
 • Različne vrste investitorjev (3F, angelski investitorji, profesionalni investitorji, korporacije, banke)
 • Kako se pripravim na investicijo? (finančne projekcije, koliko denarja potrebujem, koliko ga potrebujem SEDAJ)
 • Lastniška struktura in ocena vrednosti podjetja (načini ocenjevanja vrednosti, osnove primerjalnih metod). Je ocena vrednosti znanost ali umetnost?

 

Delavnica je zastavljena interaktivno z aktivno udeležbo, tako da boste lahko pridobili odgovore na vaša vprašanja. Vabimo vas, da stopite v leto 2022 s pravimi informacijami za razvoj vašega podjetja.

 

OBVEZNA PRIJAVA NA DELAVNICO: https://forms.office.com/r/dnnv0YizfF

 

 

 

 

Spoštovani!

 

Ste vedeli, da nas učinkovita komunikacija popelje od zmede k jasnosti? Kmalu bomo zaprli vrata letu, ki je od nas in organizacij terjalo veliko prilagodljivosti, poleg tega smo komunicirali na različne načine in predvsem po različnih kanalih. Ker želimo v novo leto stopiti v najboljših nogavicah, ki bodo poleg naših nog grele tudi odnose, vas toplo vabimo na PRAZNIČNO SREČANJE z naslovom: Nogavice in resnice: V novo leto z učinkovitejšo komunikacijo.

 

O nogavicah, pravicah in nepravicah bodo klepetali Cenetovi Rok Trdan, Maja Rotar ter Jana Mlačnik, ki se dnevno srečujejo z vodstvi podjetij, HR oddelki, po drugi strani pa tudi s samimi zaposlenimi. Iz prve roke bodo tako z vami delili izkušnje s področja razvoja zaposlenih.

 

Kasneje pa se jim pridruži zabavna Nena Dautanac, ki pravi, da nogavice lahko zložimo na vsaj 8 različnih načinov.

 

Nena Dautanac je motivacijska govornica, ki črpa iz svojih izkušenj in predavanja podkrepi s primeri iz prakse ter s strokovnimi ugotovitvami. Rdeča nit njenih predavanj je na zabaven način spodbujati ljudi k sodelovanju, saj ni čisto nič narobe s tem, da nogavice zlagamo na različne načine, pomembno je, da nismo (v komunikaciji) bosi.

 

LOKACIJA in PROGRAM:
Prednovoletno druženje bo potekalo na spletni platformi ZOOM, tako se nam boste lahko pridružili s svoje najljubše naprave. Dan pred dogodkom vam bomo posredovali povezavo.

 

Druženje bo trajala predvidoma 60 minut.

 

Oziroma za prijavo kliknite na povezavo: https://forms.office.com/r/rVqWRTKnTy

 

Prijave so možne do 20. 12. 2021 do 24.00 ure.

 

 

 

 

Spoštovani!

 

Ste vedeli, da naj bi kar 40% zaposlenih do leta 2025 potrebovalo kar 6 mesecev dodatnih izobraževanj, za prestrukturiranje kompetenc oz. reskilling (Vir: PWC).

 

Ključni izziv tako ostaja sam management znanja v podjetjih, oziroma postaja poslovna nujnost, ki zagotavlja ključno konkurenčno prednost. Kako vzpostaviti učinkovit in hiter prenos znanja v podjetjih?

 

Vabimo vas na HR pogovor, ki bo potekal v četrtek, 13. maja 2021 med 13.00 in 14.30 uro. Matej Golob, CorpoHub, bo otvoril dogodek z interaktivnim predavanjem Agilni pristopi posameznika k učenju.

 

Nato bo sledil moderiran pogovor - Kako po poti sprememb, kjer bomo prediskutirali, kako nadgrajevati znanje ter ali je agilni pristop modna muha ali učinkovit koncept, ki ga je potrebno živeti, da ga lahko udejanjimo tudi v poslovni praksi. Gostje pogovora:
· Anisa Faganelj, Vodja akademije, AMZS d.d.,
· Alenka Hafner, HR Manager, HELLA Saturnus Slovenija
· Matej Golob, Vodilni partner, CorpoHub
· Dragica Glažar, Vodja projekta KORAK - Kompetence za razvoj kariere 2018-2022, Cene Štupar - CILJ
· Jana Mlačnik, Vodja ključnih strank in HR svetovalka, Cene Štupar - CILJ

 

LOKACIJA:
V kolikor bo situacija dovoljevala se bomo po slabem letu srečali končno v živo, drugače pa na vaši najljubši napravi. Dogodek bo potekal v Ljubljani. Izbiro lokacije vam bomo sporočili 2 dni pred dogodkom oziroma posredovali povezavo na platformo ZOOM.

 

Oziroma za prijavo kliknite na povezavo: https://forms.office.com/r/M8JRibe0Hb
Prijave možne do 10. 5. 2021 do 24:00 ure.

 

 


Ne zamudite PODJETNIŠKE AKADEMIJE z 8 poglobljenimi podjetniškimi delavnicami. Podjetniška akademija je brezplačna, namenjena podjetnicam in podjetnikom, ter samostojnim podjetnikom, ki želijo v svojih podjetjih razrešiti konkretne podjetniške izzive. 

 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/za-vas-podjetniki

 

 

 

PRETEKLI PROJEKTI

Na območju občin Grosuplje, Ig, Mestna občina Ljubljana in Škofljica bomo v jesenskem času začeli z izvajanem projekta »Sožitje med naravo in podjetništvom«, o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Projekt »PSP Barje« se počasi bliža koncu, a na vašem območju bomo še naprej prisotni s podjetniškimi vsebina, tokrat s projektom »Zaledje podjetnikom«, o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Program spodbujanja podjetništva na Barju", o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom FERFL bomo izvedli preko projekta "Za vas!", o katerem si več lahko preberete s klikom ali v novicah spodaj.

 

Projekt "Program spodbujanja podjetništva na Barju"   

 

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih