OKUSI INDIJE

06.05.2019 11:00

Barvita Indija je dežela z več kot milijardo prebivalci in dežela izrazitih kontrastov. Delavnica bo zanimiva, okusna in barvita.

 

Odpravili se bomo na popotovanje po Indiji skozi okuse. Indijska kulinarika je mešanica zelo različnih vplivov, kljub temu pa je najti dovolj povezovalnih elementov, da jo lahko opišemo. Najpomembnejša skupna značilnost prehrane v Indiji je uporaba začimb, s katerimi jedem oblikujejo okuse. Vabljeni, da izveste in okusite še več v živo, iz prve roke z našo Swaro.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

25.07.2019 09:30

Razmigajte možgane in izurite njihovo prožnost! Naj ostanejo mladostni ne glede na leta.

04.07.2019 12:00

Samooskrba in zavedanje, da lahko z majhnim vložkom in nekaj truda sebi in svojim priskrbimo vsakodnevno zdravo in domačo zelenjavo sta vsak dan bolj pomembna! 

(NOVA, začetna skupina!)

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih