TVOJE PREPRIČANJE, TVOJ SVET

17.10.2018 12:00

Seznanili se bomo z osnovami doživljanja sveta okoli nas in kako dobro se znajdemo v tem svetu, saj se orientiramo predvsem na naša prepričanja in vrednote. Telo in možgane bomo predramili z nekaj aktivnostmi, potem pa bomo ozavestili svoje priganjalce, poiskali njihov izvor in kako lahko nanje danes vplivamo. Spoznali bomo osnove in nekaj tehnik nevro-lingvističnega programiranja in jih tudi uporabili.

Pridružite se Tini Kovačić na poti spoznavanja najbolj zanimive osebe v našem življenju- samega sebe! Tina je skozi študij socialnega dela in dodatna izobraževa-nja tako na področju vodenja, mladinskega dela, grajenja timov, kot tudi na po-dročju nevro-lingvističnega programiranja pridobila ogromno znanj in l. 2017 tudi uradno postala NLP coach

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

08.10.2018 18:00

Človek živi v prostoru in času, med ljudmi. Živi v okolju, kot celovita, polna, barvna, posebnost. Postane človek-do sebe in do drugih, blaga in pogumna ter odločna osebnost. Vsak od nas je ujetnik v času in prostoru.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih