Dostopnost
 • Navigacija preko tipkovnice
 • Izključi animacije
Kontrast
 • Visok kontrast
 • Sivine
Besedilo
 • Povečaj pisavo
 • Pomanjšaj pisavo
 • Označi naslove
 • Označi povezave
 • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

HitRa znanja - Epizoda 8: Nikoli ni prepozno za boljšo službo

13.09.2023 13:33

ridružite se nam pri osmi epizodi naše videocast oddaje "HitRa znanja".

 

Spoštovani!

 

Počitnice so se prevesile v novo sezono »HitRih znanj«. Vabimo vas, da se nam pridružite v 8. epizodi videokasta, ki ga soustvarjamo skupaj z Zvezo ljudskih univerz Slovenije (Korak – Centri za razvoj kadrov) in kadrovsko družbo Trenkwalder. Tudi tokrat bomo s strokovnjaki 45 minut podajali aktualne informacije in odgovarjali na vaša vprašanja. Spremljali nas boste lahko v živo na platformi ZOOM ali pa oddajo zavrteli nazaj na poti v službo, na sprehodu oziroma kjerkoli in kadarkoli.

 

HitRa znanja so namenjana HR strokovnjakom, vodjem in direktorjem, pravzaprav vsem posameznikom, ki se v organizacijah ukvarjajo z razvojem in vodenjem zaposlenih.

 

V 8. epizodi bomo zagrizli v temo nadaljevanja šolanja odraslih. Če so predstavniki Baby boom generacije povprečno zamenjali dve do tri službe, je za generacijo Y značilno, da bodo zamenjali več poklicev. Predstavniki mlajših generacij, kot sta generaciji Z in Alfa, pa bodo delovali v poklicih prihodnosti, ki niso niti še dobro znani. Dejstvo je, da je vseživljenjsko učenje neizbežno. In kako lahko svoje znanje nadgradimo v odrasli dobi? Zamenjamo zaposlitev in pridemo do želenega poklica? Poti so odprte. V oddaji bomo debatirali o tem:

 1. Da za zamenjavo poklica nikoli ni prepozno.
 2. Kakšne so možnosti pridobitve izobrazbe.
 3. Zakaj je pomembno, da delodajalci svojim zaposlenim omogočimo izobraževanje.
 4. Katere vzpodbude lahko posameznik koristi, če nadaljuje s šolanjem.

 

Videokast je namenjen tudi odgovorom na vaša vprašanja, ki jih že lahko posredujete na: sanda.jerman@cene-stupar.si.

 

Z vami bomo v sredo, 20. septembra 2023, ob 10.00.

 

Gostje:

Alenka Kraljič

Trenkwalder

Direktorica operativnega poslovanja in psihologinja v kadrovski družbi Trenkwalder d.o.o., ki je odgovorna za razvoj poslovanja ter rast in razvoj kadrov. V mednarodnem okolju razvija, preizkuša in nato uvaja dobre prakse na širšem področju organizacij in upravljanja s človeškimi viri. S psiholoških vidikov prepoznava in povezuje potrebe, želje ter pričakovanja tako zaposlenih kot delodajalcev. Podjetjem in posameznikom pomaga pri doseganju organizacijskih in kariernih ciljev.

 

mag. Bojan Hajdinjak

Cene Štupar - CILJ

Mag. Bojan Hajdinjak je začel svojo pot kot učitelj na Srednji ekonomski šoli Ljubljana, nadaljeval pa kot vodja prodaje in marketinga v podjetju Carglass. Pot ga je zanesla nazaj v izobraževanje in tako je zadnjih 14 let direktor Javnega zavoda Cene Štupar - Centra za izobraževanje Ljubljana. Je tudi predsednik Zveze ljudskih univerz Slovenije, ki združuje 22 ljudskih univerz iz celotne Slovenije. Od leta 2009, ko je postal direktor Cene Štupar – CILJ, je število redno zaposlenih naraslo z 8 na več kot 30. Poleg vodenja javnega zavoda skrbi tudi za njegovo finančno uspešnost ter za zadovoljstvo zaposlenih. Letno izobraževanja in delavnice obišče preko 10.000 ljudi.

 

Gostiteljica HitRih znanj: Sanda Jerman, vodja podjetniških in HR-projektov, Cene Štupar - CILJ

 

Oziroma za prijavo kliknite na povezavo: https://forms.office.com/e/75RJjm381

 

Prijave so možne do 20. 9. 2023 do 9.00. Videokast je brezplačen.

 

Veselimo se pogovora z vami!

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih