Sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni – RAZPIS PODALJŠAN!

RAZPIS JE PODALJŠAN DO 2022

 

Spoštovani!

Na spletnih straneh javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije je od 23. 6. 2017 objavljen Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni I. (235. javni razpis).

 

POZOR: Do sofinanciranja so upravičeni tudi vsi, ki si po končani srednji poklicni šoli pridobite nov poklic na ISTI ravni! (Primer: po končanem programi Trgovec pridobite program Administrator)

 

 

Prva odpiranja prispelih vlog na Javni sklad so že mimo, zato so nas opozorili na NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE, ki se pojavljajo na oddanih vlogah in zaradi katerih se vloge zavračajo. Oglejte si jih TUKAJ! Skrbno preberite navodila za izpolnjevanje vloge in preverite podatke na vlogi, preden jo oddate!

 

 

Na razpisu sodelujete s popolno oddano vlogo!

Vloga za razpis je sestavljena iz:

  • Prijave na javni razpis,
  • Seznam plačanih stroškov izobraževanja,
  • Obvezne priloge (1-4).

Za pomoč pri pripravi vloge za razpis (izpolnitev prijave, pridobitev seznama plačanih stroškov izobraževanja, različne informacije) se na nas obrnite prek:

V elektronskem sporočilu navedite sledeče podatke:

  • Zadeva: DIR I.                                            
  • Ime in priimek
  • Kontakt (GSM, email)
  • Rojstni datum
  • Izobraževalni program
  • Datum zaključka izobraževalnega programa

Potrdilo o plačanih stroških izobraževanja pripravi naš zavod-oziroma zavod, kjer ste se izobraževali. Prejmete ga lahko po predhodni najavi/prošnji preko elektronske pošte ali osebno v roku 5 delovnih dni. Potrdilo prevzamete osebno v SSU v času uradnih ur.

Pomoč pri pripravi vloge in ostale informacije lahko dobite tudi osebno v SSU v času uradnih ur za razpis DIR 2017, vsak ponedeljek od 13h do 15h, Linhartova 13, 1. nadstropje, soba SSU.

Pomembno: Pred oddajo vloge obvezno preverite, da je le-ta popolna in v skladu z navodili v razpisu. Na morebitna vprašanja morda najdete odgovor tudi tukaj!

O dodatnih informativnih dneh vas bomo obveščali prek spletne strani, Facebook in ostalih družbenih omrežij.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih