PROSTRANOST 3D TISKA

13.02.2019 09:00

Na delavnici vam bodo strokovnjaski s podjetja iTehLab predstavili:
– kakšni so trendi na področju 3D-tiskalnikov,
– kje naj začnem,
– kaj lahko s tiskalnikom počnem,
– kakšna je pot od ideje do natisnjenega modela
– praktični primer modeliranja, priprave na 3D-tisk in sam 3D-tisk na slovenskem odprtokodnem 3D-tiskalniku.

Čas je, da izveste, kaj vse lahko že danes naredite s 3D-tiskalnikom in da vam pomagamo premagati mit, da je 3D-tisk nedosegljiva tehnologija, in se soočiti z dejstvom, da je to tehnologija sedanjosti in cenovno dostopna vsakomur.
Delavnica je namenjena vsem, ki vas že zanima 3D-tiskanje in bi želeli izvedeti več praktičnih in teoretičnih znanj, ter seveda tudi tistim, ki tehnologije 3D-tiskanja še ne poznate, in se lahko uvrstite v eno izmed sku-pin: inovatorji, inženirji, oblikovalci, arhitekti, modelarji, ljubitelji naprednih tehnologij in vsi, ki bi želeli na hiter, enostaven ter poceni način priti do unikatnih izdelkov. Vsi udeleženci naših delavnic tehnologijo 3D-tiska spoznajo za zelo uporabno na večih področjih njihovega dela in življenja.

 

Delavnica bo potekala na Linhartovi 13, 2.nadstropje, učilnica 216

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

21.06.2019 09:00
ZAKLJUČNA DELAVNICA

Uporaba pametnega telefona je vsakodnevna nuja za večino izmed nas. Naučite se uporabljati in izkoristiti pametni telefon.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih