POTOPISNO PREDAVANJE: GAMBIJA

20.04.2018 14:00

Si v teh mrzlih dneh želite, da bi se preslikali v tople kraje?.... Afrika? Zakaj pa ne!

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju po vroči in nasmejani obali zahodne Afrike, po deželi iskrenih in srčnih ljudi ter bosonogih živahnih otrok. Spoznali boste gambijski vsakdan, način življenja in razmišljanja. Predstavili vam bomo zanimivosti, ki jih obiskovalcu ponuja Gambija. Izvedeli boste, kako se je začela zgodba društva Za otroke sveta in kaj vse se v njem odvija danes. Slišali boste zgodbi dveh boter in prostovoljk, ki se letos znova vračata v Gambijo. Vprašali boste lahko vse, kar vas zanima, na voljo pa bodo tudi čudoviti izdelki iz te prekrasne dežele.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

Povezane novice

06.04.2018 14:00

Skrivnosti in potovanje po svetu-kaj lepšega si lahko nekdo še želi? Preverite kam se lahko odpravite sami iskati obojega.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih