Informacije
Alenka Rezar, 041 606 268, 01 23 444 08, alenka.rezar@cene-stupar.si

Informativna prijava

Komu je usposabljanje namenjeno?

Program je namenjen vsem, ki bi se radi usposobili za izvajanje pomoči na domu, za delo v socialno varstvenih zavodih, ustanovah, ki izvajajo socialno oskrbo na domu, … ter tistim, ki bi radi pridobili certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu.

Usposabljanje je namenjeno tudi vsem, ki jih delo na področju socialne oskrbe starejših, invalidnih in drugih oseb s posebnimi potrebami veseli in se želijo zaposliti na tem področju.

Vsebina programa

Izobraževalni program je pripravljen v skladu s Katalogom strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije in ga je verificirala Socialna zbornica Slovenije.
Program je sestavljen iz osmih modulov in obsega v celoti 84 ur, od tega je teoretičnega dela 37 in praktičnega dela 47 ur.
Usposabljanje bo potekalo v naših prostorih na Kališnikovem trgu 11, Ljubljana in na OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1, Ljubljana.
Predavateljice, ki izvajajo program imajo visoko teoretično znanje, predvsem pa dolgoletne praktične izkušnje pri delu s populacijo, ki potrebuje oskrbo.

Kako pridobiti poklicno kvalifikacijo?

Več informacij o postopku pridobitve poklicne kvalifikacije.

Cena

Cena usposabljanja je 480,00 eur.

Možno je plačilo v treh obrokih.

Prijave

V času uradnih ur na sedežu zavoda CENE ŠTUPAR – Center za izobraževanje Ljubljana, Linhartova 13, 1000 Ljubljana
ali
z elektronsko prijavo na: info@cene-stupar.si

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.