Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
Pridobitev izobrazbe na Cene Štupar

Ali veste, da za pridobitev izobrazbe nikoli ni prepozno?

Izberite najhitrejšo pot do srednješolske izobrazbe na Javnem zavodu Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana.

Srednješolska izobrazba vam lahko odpre marsikatera vrata ali omogoči, da sledite svojemu poslanstvu. Mnogi si želijo zaključiti srednjo šolo, vendar ob tem naletijo na številne ovire, ki jih prinaša vsakdanje življenje. V Javnem zavodu Cene Štupar – Centru za izobraževanje Ljubljana vam na podlagi več kot 60-letne tradicije in izobraževalnih programov, prilagojenih sodobnemu času, zagotovimo edinstveno priložnost, da do izobrazbe pridete hitro, kakovostno in s pravo podporo.

 

S specifičnimi znanji do uresničitve vaših sanj

Življenje ima včasih svoje načrte, vendar vedno obstaja pot, da uresničite svoje želje. Ena od teh je tudi pridobitev izobrazbe. Mnogim se zgodi, da zaradi različnih okoliščin srednje šole ne uspejo dokončati, vendar pa se premalokrat zavedajo, da nič ni izgubljeno. V vsakem trenutku vam je namreč na dosegu roke priložnost, da to spremenite in v prijaznem ter spodbudnem okolju uspešno zaključite katerega koli od 13 srednješolskih programov, ki jih nudimo pri nas.

 

Naši srednješolski programi za odrasle so prava izbira tudi v primeru, če že imate končano srednjo šolo, ki pa vam ne omogoča, da bi opravljali delo, ki si ga želite. Zagotovimo vam namreč priložnost, da v najkrajšem času ali pa v tempu, kot ustreza vam, pridobite kakovostno izobrazbo ter vsa potrebna specifična znanja za opravljanje določenega poklica, kot so na primer vzgojitelj, kozmetičarka, bolničar in še mnogi drugi.

 

Po meri prilagojena pot do srednješolske izobrazbe

Pri nas se zavedamo, da je pridobivanje izobrazbe le del vašega vsakdanjika ter da jo morate uskladiti z družinskimi obveznostmi, službo, morda večizmenskim delom in drugimi aktivnostmi, zato vam lahko ponudimo po meri prilagojeno izobraževanje.

 

To pomeni, da spoštujemo vaš zasebni čas in vam omogočimo maksimalno fleksibilnost pri opravljanju izpitov. Sami lahko izbirate, ali boste obiskovali predavanja ali samo opravljali izpite. Nekatera predavanja so obvezna, da pridobite strokovna in praktična znanja. Prav tako lahko čisto samostojno prilagajate hitrost in intenziteto študija, saj sta vam vsak mesec na voljo kar 1 do 2 izpitna roka. Poleg tega vam pred izpitom pripadata kar dve brezplačni srečanji s profesorjem, ki vam lahko poda usmeritve in odgovori na morebitna vprašanja.

 

Spoštujemo vaše predznanje

To pomeni, da vam v primeru predhodno pridobljene izobrazbe ni treba opravljati vseh izpitov, temveč vam že opravljene premete priznamo. Tudi s finančnega vidika je potrebno poravnati zgolj toliko izpitov, kot jih potrebujete za uspešen zaključek in vam ni potrebno plačevati celotnega programa.

 

S pravo podporo pridete do izobrazbe še hitreje

Pri nas oseben odnos niso le črke na papirju, temveč nam je resnično mar za vas in vašo izobrazbo. Zaposlenega imamo organizatorja izobraževanja, ki vam je na voljo 4 dni na teden in vam pomaga pri uresničevanju vaših ciljev. Je skrbnik programa, s katerim se obvezno srečate na začetku šolskega leta in enkrat vmes, da začrtate cilje in pot do njih. Po potrebi vam je na voljo tudi tekom vašega šolanja, kadar ga potrebujete.

 

Tako na nobeni točki izobraževanja niste sami in vedno veste, kje lahko dobite spodbudo, podporo ali dodatne napotke. S takim pristopom je stopnja uspešnega zaključka izobraževanj bistveno višja, prav tako pa je zelo visoko ocenjeno tudi zadovoljstvo udeležencev naših izobraževanj za odrasle.

 

Izobrazba, ki odpre vrata do napredovanja ali lastnega podjetja

Dokončana srednješolska izobrazba je pogosto pogoj za zasedbo določenega delovnega mesta ali za odprtje lastnega podjetja. Vsi naši srednješolski programi so javnoveljavni in so lahko osnova za morebitno napredovanje v službi ali odprtje lastnega podjetja, saj pridobite specifična znanja in vse potrebno s področja, ki ga izberete.

 

Vaše sanje so čisto blizu – izkoristite priložnost zdaj!

Pot do uresničitve ciljev še nikdar ni bila hitrejša, zato izkoristite priložnost in sledite svojim sanjam. Če niste uspešno zaključili srednje šole ali se pridobitve izobrazbe še niste lotili, imate zdaj pravo priložnost, da za vselej spremenite svoje življenje na bolje. Ne glede na to, kje se trenutno nahajate, ni nič izgubljeno. Vzemite življenje v svoje roke in spremenite svojo kariero ZDAJ!

 

Ste pripravljeni? V javnem zavodu Cene Štupar vas čakamo odprtih rok!

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

Povezane novice

TEMELJNA NAČELA IZOBRAŽEVANJA STAREJŠIH ZAPOSLENIH

Bistvo se skriva v malenkostih, ki jih upoštevajte pri izobraževanju oziroma že pri motiviranju za izobraževanje. Potrebno pa je tudi vztrajati, ker se spremembe pri ljudeh ne zgodijo kar čez noč.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih