POPOTOVANJE PO ZDA

16.05.2019 12:00

Dr. Ferry Stepančič je skoraj dve desetletji živel, delal in študiral v ZDA. Si želite spoznati skrite kotičke, zgodovino, kulturo in geografijo različnih delov Amerike? Izvedeli boste tudi, kakšno je življenje ameriške družine, kakšne so možnosti za študij ali delo čez lužo. Odkrivali boste zanimivosti in skrivnosti zadnje etape potepanja po ZDA: Washingtona DC. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

17.01.2019 17:00
PREDSTAVITEV KNJIGE VIKIJA GROŠLJA

Viki Grošelj je Slovenec z največ preplezanimi osemtisočaki in prvi Slovenec, ki se je povzpel na vse najvišje vrhove kontinentov. Pleza od leta 1967, od takrat je tudi član alpinističnega odseka Ljubljana Matica. Za svojo ljubezen do alpinizma je okrivil kar bližnjo Šmarno goro.

18.06.2019 17:30

Meditacija nas sprosti, umiri in  pomaga  pri odmiku od vsakodnevnega stresa. 

 

18.02.2019 10:00

Ne postanite žrtev nepridipravov, poskrbite za svojo varnost.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih