ŽIVLJENJE Z NARCISOM

15.04.2019 16:00

O narcisih čivkajo že vrabci na strehi. Na spletu je na eni strani možno najti ogromno pomirjujočih prispevkov predvsem s strani stroke, ki žrtev navajajo predvsem na razumevanje in potrpljenje, na drugi strani pa je tudi ogromno sovraštva in verbalnega nasilja do narcisov. Ne eno in ne drugo ni korektno! Žrtvi nič ne pomaga, če je narcis še večji revež od nje in narcisu nič ne pomaga, če žrtev podpira dejanja, ki jih ne odobrava (ki ji škodijo).

Na predavanju vas bomo na kratko seznanili z značilnostmi  narcisov (po definiciji DSM-5) in kaj se dejansko skriva za njihovo narcisoidnostjo. Predstavili bomo različne stopnje narcisoidnosti (vsak od nas se gotovo najde nekje na lestvici), prikrito in odkrito obliko narcizma, različne življenjske situacije ter možnosti, ki jih človek ima, če želi v takem razmerju (intimnem, delovnem, …) ostati in kako  delovati, če se v takem razmerju več ne da ostati.

 

Predavanje ima izobraževalni namen in je namenjeno tako tistim, ki zase mislijo, da so narcisi in bi želeli popraviti svoje odnose, kakor tistim, ki mislijo, da živijo z narcisom.

 

Vabljeni na predavanje Urške Pevec Repnik in Vesne Tavčar iz Zavoda Zdrava celota.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Povezane novice

18.06.2019 17:30

Meditacija nas sprosti, umiri in  pomaga  pri odmiku od vsakodnevnega stresa. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih