Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

Vabilo na brezplačno delavnico - nabiranje čemaža

14.04.2023 08:34

Vabljeni k brezplačni udeležbi v program »Medgeneracijski mozaik Barje«

Vabimo vas na brezplačno delavnico v sklopu prvega modula VRTIČKARSTVO IN ZELIŠČARSTVO, kjer se bomo tokrat dobili na terenu in skupaj z našo partnerko v projektu, Margito Vehar, nabirali čemaž.

 

Dobimo se v Polhovem Gradcu (pred mostom, na desni strani ob ograji) v ponedeljek 12. 4. ob 10.00 uri.

 

V okviru modula »Vrtičkarstvo in zeliščarstvo« želimo posredovati nova znanja, izkušnje in najboljše prakse s področja vrtičkarstva in zeliščarstva. O tem bo tekla beseda med sproščenim sprehodom in nabiranjem. V današnjem času je oskrba z zdravo hrano, predvsem vrtninami, iz trgovin za mnoge cenovno težko dostopna. Zato želimo v okviru tega modula spodbujati samooskrbo z vrtninami in zelišči. Z novim znanjem verjamemo, da bomo izboljšali kvaliteto življenja preko izboljšanja kvalitete zaužite hrane in hkrati samozavesti (več znanja vodi v večjo samostojnost).

 

Vsi zainteresirani nabiralci ste lepo vabljeni k prijavi in nato še k obisku naslednje brezplačne delavnice, ki bo v petek 14. 4. ob 10.00 uri, kjer boste na Deželi zelišč pri Margiti (Polhov Gradec oziroma točna lokacija bo navedena v mailu ob prijavi) skupaj z njo uporabili nabran čemaž in iz njega naredili pravi domač čemažev namaz.

 

Obvezna je predhodna prijava na mira.jakupaj@cene-stupar.si.

 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/medgeneracijski-mozaik-barje

 

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter izvajanje projekta v okviru LAS Barje z zaledjem (Projekt se izvaja v okviru LAS Barje z zaledjem); Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: https://www.eu-skladi.si/ter spletno stran LAS Barje z zaledjem: https://www.lasbarje.si/.

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih