Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti
LAS inkubator

7 PODJETIJ VKLJUČENIH V PODJETNIŠKI INKUBATOR »ZA VAS, PODJETNIKI«

12.05.2021 13:27

V aprilu smo uspešno zaključili brezplačno podjetniško akademijo: »Za vas, podjetniki«. Med 6. in 22. aprilom 2021 smo organizirali 8 poglobljenih podjetniških delavnic, v okviru katerih je več kot 100 podjetnikov nadgrajevalo svoje podjetniško znanje na področjih razvijanja novih podjetniških idej, agilnega pristopa k razvoju podjetja, rasti podjetja, kako se izogniti pastem financiranja, prodaje in trženja, digitalnega marketinga in pravnih vidikov poslovanja.

 

 

Podjetniki so se potegovali za vstop v podjetniški inkubator, ki jim je omogočil do 10 ur brezplačnega mentoriranja. Po končani akademiji smo tako izbrali 7 podjetij, ki imajo sedež v eni izmed občin LAS Za mesto in vas: Domžale, Medvode, Komenda, Vodice, Mengeš in Trzin.

 

V Podjetniški inkubator so vključeni predstavniki podjetij oziroma blagovnih znamk: Publica - Odnosi z javnostmi, Natura Point - Primož Pišek s.p. in Liolife d.o.o. iz Mengša, Kardia, Tuja d.o.o. in EkoGaia iz Domžal, ter Tina d.o.o. iz Komende. Mentoriranje znotraj Podjetniškega inkubatorja že poteka pod budnim očesom priznanih podjetniških mentorjev: Aleksandre Janežič, Urške Jež, Sonje Peklenik, Mateja Goloba in Jureta Tomca. Aktivnosti v okviru podjetniškega inkubatorja se bodo zaključile do 15. junija 2021. Rezultate celotne operacije pa bomo predstavili 22. junija 2021 na zaključnem srečanju, kjer se bodo javnosti predstavila kar mentorirana podjetja sama.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij ter nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

 

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas; Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Za mesto in vas: www.las-mestoinvas.si

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih