Zaključni izpit 

 

 

Zaključni izpit predstavlja zaključek šolanja pri vseh SPI programih ( triletni program). 

 

Prijavo na zaključni izpit za izbrani rok  lahko opravite še preden imate opravljene vse izpite, vendar jih morate pozitivno opraviti do roka za odjavo. 

Zaključni izpit | Javni Zavod Cene Štupar

Zaključni izpit | Javni Zavod Cene Štupar

Zaključni izpit opravljajo tisti kandidati, ki se šolajo v programih za pridobitev IV. stopnje izobrazbe. K zaključnemu izpitu lahko pristopite, ko imate opravljene vse obveznosti.

Razpored

 

Pisni del

  • 11. 2. 2019 (ponedeljek) SLOVENSKI JEZIK IN KNJIŽEVNOST, SLOVENŠČINA

 

Ustni del

  • Od 12. 2. 2019 do 27. 2. 2019

 

Seznanitev z uspehom in podelitev listin

  • 4. 3. 2019 (ponedeljek) na Linhartova 13, Ljubljana
    • 13:30 – 14:30 razglasitev rezultatov (individualno)
    • 14:30 podelitev listin

 

2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

  • 19. 12. 2018 Zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev
  • 23. 1. 2019 Zadnji rok za oddajo poročila na šoli

 

TEME in ZBIRNO MAPO

Za 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, …) dobite na Linhartovi 13 v Ljubljani.
Ena konzultacija je obvezna.  

 

Ostali pomembni datumi

  • 8. 1. 2019 Zadnji rok za prijavo na zaključni izpit
  • 5. 2. 2019 Zadnji rok za pisno odjavo
  • 5. 2. 2019 Rok za predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev (izpiti in delovna praksa)
  • 5 .2. 2019 Obvestilo, če kandidati ne izpolnjujejo pogojev

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na Linhartovi 13/III, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE na ZI bodo v januarju 2019, prijavite se lahko na Linhartovi 13.

Razpored

 

Pisni del

  • 5. 6. 2019 (sreda) SLOVENSKI JEZIK IN KNJIŽEVNOST, SLOVENŠČINA

 

Ustni del

  • Od 6. 6. 2019 do 19. 6. 2019

 

Seznanitev z uspehom in podelitev listin

  • 21. 6. 2019 (petek) na Šmartinski 134a, Ljubljana
    • 13:30 – 14:30 razglasitev rezultatov (individualno)
    • 14:30 podelitev listin

 

2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

  • 19. 12. 2018 Zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev
    • 9. 4. 2019 Rezervni datum
  • 7. 5. 2019 Zadnji rok za oddajo poročila na šoli

 

TEME in ZBIRNO MAPO

Za 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, …) dobite na Šmartinski 134a v Ljubljani.
Ena konzultacija je obvezna.

 

Ostali pomembni datumi

  • 7. 5. 2019 Zadnji rok za prijavo na zaključni izpit
  • 30. 5. 2019 Zadnji rok za pisno odjavo
  • 30. 5. 2019 Rok za predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev (izpiti in delovna praksa)
  • 30. 5. 2019 Obvestilo, če kandidati ne izpolnjujejo pogojev

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na Šmartinski 134a, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.
Priprave bodo v MAJU 2019. Prijavite se na Šmartinski 134a.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE na ZI bodo v maju 2019, prijavite se lahko na Šmartinski 134a.

 

Razpored

 

Pisni del

  • 26. 8. 2019 (ponedeljek) SLOVENSKI JEZIK IN KNJIŽEVNOST, SLOVENŠČINA

 

Ustni del

  • Od 27. 8. 2019 do 4. 9. 2019

 

Seznanitev z uspehom in podelitev listin

  • 9. 9. 2019 (ponedeljek) na Šmartinski 134a, Ljubljana
    • 13:30 – 14:30 razglasitev rezultatov (individualno)
    • 14:30 podelitev listin

 

2. Izpitna enota TRGOVEC-PRODAJALEC, GASTRONOM HOTELIR, ADMINISTRATOR, BOLNIČAR NEGOVALEC

  • 19. 12. 2018 Zadnji rok za prijavo teme za izdelek oziroma storitev
    • 9. 4. 2019 Rezervni datum
  • 13. 6. 2019 Zadnji rok za oddajo poročila naloge na šoli

 

TEME in ZBIRNO MAPO 

Za 2. izpitno enoto (obrazci, vloga za odobritev teme in naslova, dispozicija, …) dobite na Šmartinski 134a v Ljubljani.
Ena konzultacija je obvezna.

 

Ostali pomembni datumi

  • 10. 7. 2019 Zadnji rok za prijavo na zaključni izpit
  • 20. 8. 2019 Zadnji rok za pisno odjavo
  • 20. 8. 2019 Rok za predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev (izpiti in delovna praksa)
  • 20. 8. 2019 Obestilo, če kandidati ne izpolnjujejo pogojev

 

Prijava na zaključne izpite mora biti vsaj 30 dni pred začetkom zaključnih izpitov na Šmartinski 134a, v Ljubljani. Točen razpored ustnih izpitov po predmetih in datumih bomo vsem prijavljenim pravočasno poslali po pošti.
POZOR! Priprave bodo v MAJU 2019. Prijavite se na Šmartinski 134a.

 

V skladu s 6. členom Pravilnika o zaključnem izpitu (Ur. L. RS št. 56/08), je oproščen opravljanja SLOVENŠČINE (na narodno mešanem območju italijanščine oziroma madžarščine) le tisti kandidat, ki je pri tem predmetu v zaključnem letniku ocenjen z oceno odlično (5).

 

PRIPRAVE na ZI bodo v maju 2019, prijavite se lahko na Šmartinski 134a.

 

Branka Bricl

01 234 4406 ali  041 606 285

branka.bricl@cene-stupar.si

 

 

Nina Savšek

01 234 4400 ali 030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

Tanja Zakotnik Jeršin

01 234 4421 ali 041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

 

Informacije

Branka Bricl

01 234 4406 ali  041 606 285

branka.bricl@cene-stupar.si

 

 

Nina Savšek

01 234 4400 ali 030 705 895

nina.savsek@cene-stupar.si

 

 

Tanja Zakotnik Jeršin

01 234 4421 ali 041 606 057

tanja.jersin@cene-stupar.si

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA

Ime in priimek

Datum rojstva

Občina bivanja

E-naslov

Telefon

Sporočilo

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih