Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

TOP dogodek - kako ga lahko pripravim sam/a?

13.02.2018 11:00

Vsi smo organizatorji dogodkov. Vsak od nas je večkrat letno postavljen v situacijo, ko je potrebno organizirati srečanje določene skupine ljudi, pa mogoče sploh ne pomislimo, da gre pravzaprav za organizacijo dogodkov. 

Dogodek meseca FEBRUARJA z Niko Močnik iz Eventnika.

Vsi smo organizatorji dogodkov. Vsak od nas je večkrat letno postavljen v situacijo, ko je potrebno organizirati srečanje določene skupine ljudi, pa mogoče sploh ne pomislimo, da gre pravzaprav za organizacijo dogodkov. 

Na predavanju boste spoznali, kakšne vrste dogodkov poznamo, kaj sta dve glavni sestavini priprave vsakega dogodka (vendar na njih velikokrat pozabimo) ter slišali izkušnje profesionalne organizatorke dogodkov. Izvedeli boste tudi praktične nasvete, ki jih boste lahko uporabili pri organizaciji svojih dogodkov. 

Nika Močnik je organizatorka dogodkov ter predavateljica na delavnicah o event managementu in podjetništvu. Z organizacijo svojega prvega dogodka se je soočila pred dvanajstimi leti, od takrat naprej pa so sledili številni uspešni dogodki. Od leta 2012 je Nika članica ekipe TEDxLjubljana, zadnja tri leta pa ekipo tudi vodi. Leta 2015 so prejeli nagrado Conventa Best meeting event award 2015 (za organizacijo prvega TEDx dogodka na letalu med letom).

Zaradi lažje organizacije in nemotenega poteka vljudno prosimo za točen prihod, in sicer na Linhartovo 13 (Cene Štupar-CILJ), Ljubljana, I. nadstropje, Velika soba 101 - DPlac.

PRIJAVA: https://docs.google.com/forms/d/1nNJqqZzqhQc1pbJ9IxaotopfKKRaERKFGxFXnMC8tW0/edit

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih