Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

sPOINT delavnica: Uspešno vodenje sodelavcev v socialnem podjetju

02.03.2023 13:42

Nadaljujemo z brezplačnim programom sPOINT, prilagojenem za socialne podjetnike

 

V okviru razpisa Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja nadaljujemo z izvajanjem projekta sPOINT - Socialno POdjetniška INformacijska Točka. Vse socialne podjetnike vabimo, da se pridružite programu, ki je namenjen prednostno razvoju socialnega podjetništva in krepitvi podjetniškega znanja. Na voljo je še nekaj mest za podjetniško svetovanje, ki vam prinaša delo 1 na 1 z mentorjem.

 

 

Vabimo vas na zadnjo podjetniško delavnico: Uspešno vodenje sodelavcev v socialnem podjetju, ki se bo odvila 13. april 2023 med 9.30 in 13.30 uro. Srečamo se na Cene Štupar – CILJu, BTC, Ljubljana.

 

 

Naša uspešnost je odvisna od naše sposobnosti dobrega (so)delovanja z drugimi. Kako komunicirati s sodelavci, da bi dosegli zastavljene cilje? Na delavnici boste spoznali osnovne štiri skupine vedenjskih tipov, prednosti, potencial in slabosti posameznih tipov ter (ne)sodelovanje z drugimi vedenjskimi tipi. Delavnica bo praktično naravnana, s primeri iz prakse

 

Z raziskovanjem osebnosti boste bolje razumeli sebe, z zavedanjem prednosti in slabosti v svojem vedenju. Bolje boste razumeli tudi vedenje drugih ljudi oz. sodelavcev ter zmožnost prilagajanja komunikacije različnim vedenjskim tipom. Zaradi poznavanja kdo je kdo v timu in kakšen pristop potrebuje, se izboljša  komunikacija in sprejemanje različnosti v timu/podjetju. Hitreje se rešujejo konflikti.

 


Andreja Glavač,
Mentorica, predavateljica, Persolog trenerka

 

 

Posebna ugodnost: izdelava vašega Persolog osebnostnega profila ter individualna interpretacija rezultatov oz. svetovanje.

 

KAJ JE PERSOLOG?

Persolog osebnostni model – DISK je ena izmed najbolj razširjenih, znanstveno dokazanih analiz, ki meri naša vedenjska nagnjenja in preference. Njegova velika prednost je v tem, da je vsakemu hitro razumljiv, orodja pa so praktična, vsakodnevno uporabna in hitro prinašajo rezultate.

 

 

Program je namenjen prednostno obstoječim ter potencialno novim socialnim podjetjem, ki so registrirana ali v procesu registracije, skladno z Zakonom o socialnem podjetništvu – ZsocP (Uradni list RS, št. 20/11, 90/14 – ZDU-1I in 13/18). Ob večjem številu prijav, bodo imela prednost socialna podjetja iz KRZS Zahod.

 

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na sanda.jerman@cene-stupar.si ali 030 640 262.

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih