Dostopnost
  • Navigacija preko tipkovnice
  • Izključi animacije
Kontrast
  • Visok kontrast
  • Sivine
Besedilo
  • Povečaj pisavo
  • Pomanjšaj pisavo
  • Označi naslove
  • Označi povezave
  • Podčrtaj povezave
Zemljevid strani
Izjava o dostopnosti

MOJA (KARIERNA) POT NAPREJ

05.01.2022 12:58

Kako prekiniti začaran krog čakanja in ukrepati, da se zgodijo prave stvari? Kako najti motivacijo za korak naprej? Kakšna so praktična orodja za boljše načrtovanje (časa in ciljev)? Vabljeni na brezplačen dogodek MOJA (KARIERNA) POT NAPREJ, 12. januarja 2022.

Včasih se zgodi, da obstaneš na mestu in sčasoma začneš opažati, da si nekje, kjer si ne želiš biti, hkrati pa ne veš, kaj bi lahko storil/a, da bi to spremenil/a.

Kako prekiniti začaran krog čakanja in ukrepati, da se zgodijo prave stvari? Kako najti motivacijo za korak naprej? Kakšna so praktična orodja za boljše načrtovanje (časa in ciljev)? V odgovore na zgornja vprašanja se bomo poglobili na srečanju v sredo, 12. januarja 2022, ob 18.00, prek platforme Zoom. Zaključimo najkasneje ob 19.30. Srečanje bosta vodili Špela Lausegger in Sabina Belc. Aktivnost je v prvi vrsti namenjena mladim, ki se odločajo za karierno pot in/ali vstopajo na trg dela, vabljeni pa tudi ostali zainteresirani. Dogodek organizira Karierni Plac – Karierni center za mlade (Cene Štupar – CILJ), skupaj z AIA - Mladinskim centrom Mengeš. Dogodek je brezplačen, OBVEZNA PRIJAVA na drustvo.aia@gmail.com (z imenom in priimkom). Po prijavi vam pošljemo Zoom povezavo.

 

 

 

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

Pišite nam

Vaš e mail naslov

Vprašanje

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

Povezane novice

22.10.2021 13:49
04.10.2020 10:08
Vpis v srednje šole še vedno poteka
Pohitite in osvojite svoj CILJ

Razmišljate o dokončanju svoje srednje šole?

Iščete nove priložnosti za zaposlitev?

Želite spremeniti svojo karierno pot, se prekvalificirati in pridobiti nov poklic?

 

Tukaj smo za vas, da skupaj dosežemo CILJ!

29.04.2020 14:44

V okviru projekta Karierni Plac - Karierni center za mlade smo za vas pripravili pregled aktivnosti, dogodkov, novic, zanimivosti, predstavitve poklicev, izbor priročnikov, nasvete …

Portal bo v pomoč tako otrokom in mladim kot tudi staršem in strokovnim delavcem.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih