DELAVNICA RISANJA

11.10.2018 17:00

Se želite naučiti osnov risanja in se izpiliti pri rokovanju z vizirko? Želite poglobiti znanje o kompoziciji ter razmerjih?

Skozi tečaj boste s pomočjo likovne pedagoginje Jasmine Zanoški vpijali znanje preko osnov, ga nadgradili z barvnim izražanjem na ploskvi, ter pridobljene veščine prenesli v tridimenzionalni prostor, ko se boste pogumno lotili tudi plastičnega oblikovanja.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

04.07.2018 10:00

Recikliranje naj bo naša nit, kateri sledimo iz labirinta prezasičenosti z materiali in stvarmi. Mandala bo poskrbela da porabimo nekatere viške materialov, hkrati pa vključimo svoje kreativne potenciale.

 

17.07.2018 10:00

Če se vam zdijo poleti enobarvno naličeni nohti dolgočasni, se jih bomo naučili narediti bolj živahne… v mavričnih, poletnih barvah.

28.08.2018 10:00

Izjemno zanimiva predvsem pa praktična delavnica za vsakogar!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih