IGRA BRIDGE-(BRIDŽ)

09.04.2018 09:00

Bridž je najbolj priljubljena igra s kartami na svetu. Igra ga več kot 60 milijonov ljudi. Igramo ga z 52 običajnimi kartami. Dobimo se 9. 16. 23. in 30. aprila!

Poznamo štiri igralne barve, v vseh barvah je najvišja karta as. Za bridž ni omejitev starosti. Igrajo ga lahko že otroci, na svetovnem prvenstvu pa je že zmagal igralec, starejši do 80 let. Igra drži možgane v formi, je »miselni šport« za vse življenje, zahteva pa koncentracijo, hitre reflekse in vzdržljivost. Bridž je prijetna družabna igra, zato lepo vabljeni na preživljanje prostega časa in druženje z nami. V februarju bomo začeli s teorijo in v osmih srečanjih nadgrajevali svoje znanje in taktiko, hkrati pa spoznavali nove ljudi.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
SABINA ZUPAN sabina.zupan@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

 

Povezane novice

19.12.2018 13:00

Tarok je več kot samo družabna igra! Prepričajte se sami.

09.01.2019 13:00

Izzovite svoje možgane, saj so najpomembnejša "mišica" za vašo miselno kondicijo, dobro počutje ter zagotovilo za kakovstno preživljanje prostih trenutkov.

21.06.2018 16:30

Kraljevska igra je danes na voljo vsakomur. Sprehodite se po črno belih poljih in odkrijte čarobni svet šaha tudi sami.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih