S ČEBELAMI DO BOLJŠEGA ZDRAVJA

20.06.2019 11:00

Veliko nas je takšnih, ki s pridom uporabljamo med. Kaj vse se skriva za tem, predno nam čebelar da kozarec medu … Ali veste, da brez čebel ni življenja? Da so za jabolko, ki ga lahko utrgamo iz drevesa »krive« čebelice … Na delavnici boste spoznali biologijo čebel, delovanje in člane čebelje družine. G. Stane, čebelar z dušo in srcem, vam bo predstavil čebelje pridelke in apiterapijo.  
 
 S seboj  bo g. Stane Kovačič imel pripomočke za čebelarjenje za nazoren prikaz življenja čebel in pridelovanje medenih pridelkov. Nekatere pridelke boste lahko tudi degustirali. 

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih