NAMAZ DIMLJENE POSTRVI IN DOMAČI KREKERJI
Na kulinarično popotovanje vas bo pospremila Ula Hribar Babinski iz Združenja iz bube v metulja.
Sestavine, ki bodo potrebne na tokratni delavnici:
- 1 pakiranje dimljene prekajene postrvi,
- 2 krat 70 g mlečni namaz Mercator,
- sušeni paradižniki alla siciliana Poli, 285 g,
- 1 limona,
- 1 kg soli Piranske soli, grobo mleta tradicionalna piranska sol,
- 250 g maslo, Mila,
- 100 g trdi ribani sir Cepparo,
- 1 kg ržene moke,
- kajenski poper Kotanyi.
OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
MIRA JAKUPAJ mira.jakupaj@cene-stupar.si ali 031 600 410
Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC) - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih.
Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.
Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.
Pišite nam
Povezane novice
Tokrat bomo zapustili Slovenijo in se odpravili na virtualno potovanje v Venezuelo. Deželo morja, visokih gora in slapov.