BREZPLAČNE PLESNE DELAVNICE S PLESNO ŠOLO BOLERO

06.11.2018 10:00

Vabljeni v plesno šolo Bolero, kjer se boste naučili novih korakov in se zabavali, kot že dolgo ne! V Boleru se dobimo 6., 13., 20., 27. novembra!

Zaprta skupina!

Vabljeni, da se tudi v letošnjem letu zavrtite v ritmih različnih plesnih zvrsti in se ob tem prijetno zabavate. Po lanskoletnem navdušenju bo tudi letos z vami plesna šola Bolero, ki vam bo v sodelovanju z Javnim zavodom Cene Štupar – Centrom za izobraževanje Ljubljana nudila brezplačne skupinske plesne delavnice pod vodstvom strokovnih, plesnih pedagogov.
Izvedba plesnih delavnic je v skupini, brez partnerja ali soplesalca in na tak način še bolj zabavna, navdihujoča in terapevtska za vaša čustva in telo. Delavnice so namenjene odraslim obeh spolov.
OPREMA: čisti športni copati

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih