POGOVORI OB KAVI ALI ČAJU

07.12.2018 11:00

Pridružite se nam ob topli kavi in prijetni družbi.

Imate to izkušnjo - greš na kavo z neko osebo in se kar naenkrat porodi ogromno tem, o katerih bi se lahko pogovarjali cel dan. Vas moti današnja družba, ne razumete obnašanja drugih ali pa želite samo slišati kakšen pogled na svet imajo ljudje okoli vas. Vsakodnevno se srečujemo s situacijami, katere si želimo podeliti še s kom drugim, ki ni čustveno vpleten v dogajanje ali pa ima podobno izkušnjo kot vi sami. Ob topli kavi in prijetni družbi boste imeli možnost sproščeno debatirati o različnih temah in se med seboj družiti.

 

Dobimo se 7., 14. in 21. decembra ob 11.00.

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Povezane novice

17.12.2018 12:00

Včasih potrebujete odmor od tradicionalnega učenja tujih jezikov. Ali ste že kdaj razmišljali o uporabi iger za učenje angleščine? Če želite izboljšati svoje angleške sposobnosti, obstaja veliko iger za učenje angleščine, ki so kakovostne in učinkovite, - da ne omenjamo zabavne!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih