POLJUB-POLŽ-PST

19.08.2019 17:30

P-ohod O-krog LJUB-ljane po Poti Spominov in Tovarištva ali kot jo tudi imenujemo Pot ob žici.

 

Razmigajmo telo in možgane, kajti s peš hojo krepimo v bistvu celo telo, na polovici poti pa si bomo oddahnili in okrepili možgane in spomin s kvizom, kjer boste lahko odgovarjali na vprašanja z vseh področij našega vsakdanjega življenja in dela. Na poti lahko objamemo in/ali poljubimo drevo in se napolnimo s pozitivno energijo ali pa objamemo soudeleženca/ko.

 

En objem na dan odžene zdravnika vstran, če dobimo sedem objemov pa ne potrebujemo antibiotika...

 

Tudi poljub stimulira kardiovaskularni sistem in celo vpliva na kurjenje kalorij... - taka so najnovejša spoznanja.

Z hojo ohranjamo stalno telesno težo, s primerno prehrano in vsakodnevno redno hojo tudi izgubljamo kilograme. Hoja spodbuja cirkulacijo krvi  in s tem pomaga pri uničevanju  patogenih bakterij in virusov in izboljšuje dihanje ter pomaga pri kakovostnejšem spancu in pri ohranjanju stalne ravni sladkorja v krvi ter preprečuje povečanje slabega holesterola. Hoja izboljša delovanje srca krvenag obtoka, saj krepi krvni obtop po žilah in v srcu. S hojo lahko izredno zmanjšamo možnost srčne kapi in drugih srčno žilnih bolezni.

 

Zbirališče: LPP BUS "Brinje", št. 14.

V primeru slabega vremena bomo delavnico prestavili!

 

OBVEZNE PRIJAVE in KONTAKT:
NINA ŽIVKOVIĆ nina.zivkovic@cene-stupar.si ali 030 646 939
NATAŠA TURK natasa.turk@cene-stupar.si ali 031 600 410 

 

Predavanja in delavnice potekajo pod okriljem Večgeneracijskega centra Ljubljana (VGC)  - N'šPlac in so namenjene druženju, ohranjanju in širjenju socialne mreže ter zadovoljevanju potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih. 

 

Delavnica je za udeležence brezplačna. Več o projektu si preberite TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih